Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Braunis (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)

Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!

24

Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!

REKLAMA

Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankėsi Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamino prancūzišką šokoladinį pyragą. Prancūzas pataria jam naudoti kuo kartesnį juodąjį šokoladą.

Nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius kepė sluoksniuotą obuolių pyragą su labai įdomiu būdu pagaminta karamele.

REKLAMA

Kitas nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamins grikių miltų pyragą su spanguolėmis ir migdolais.

 Grikių miltų pyragas su spanguolėmis ir migdolais

 

Rudeniškai spalvingas grikių miltų pyragas, puoštas mango tyre, šaltyje džiovintomis uogomis ir morengais, bet galima puošti ir pagal savo skonį ar skanauti be papuošimų Paruošti nėra sudėtinga, tačiau skonis maloniai nustebina.

Visą receptą pamatykite čia

Šokoladinis braunis prancūziškai

 

Išskirtinis šokoladinis braunis, nes gardinamas slaptu ingredientu – kava. Šokoladą rekomenduoju rinktis juodą, nes būtent jis sukuria puikų derinį su kava. 

REKLAMA
REKLAMA

Visą receptą pamatykite čia

Sluoksniuotas obuolių pyragas su karameliniu padažu

 

Pyragą labai tinka pagardinti namine karamele, kurią paruošti labai nesudėtinga, bet puikus jis ir be jos. Šį pyragą paruošti labai nesudėtinga, o kaip skanu gardžiuotis. Beje, ruošiant šį pyragą, labai tiks panaudoti rūgštesnius obuolius.

Visą receptą pamatykite čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų