REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aistros pramogų pasaulyje ir toliau verda. Internete sklinda vaizdo įrašas, kuriame Remigijus Daškevičius-Remis aistringai bučiuojasi su šokėja. Tiesa, pora jausmus rodė priešais koncertuojantį reperį OG Version-Dominyką Jažerį.

Aistros pramogų pasaulyje ir toliau verda. Internete sklinda vaizdo įrašas, kuriame Remigijus Daškevičius-Remis aistringai bučiuojasi su šokėja. Tiesa, pora jausmus rodė priešais koncertuojantį reperį OG Version-Dominyką Jažerį.

REKLAMA

Šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko KOK serijos kovos menų turnyras, kuriame netruko žymių veidų. Pristatyti pasirodantį kovotoją ant scenos su daina „Gerai gyveni“ ant scenos lipo reperis OG Version, tačiau visų žiūrovų akys krypo ne į reperį, o prie scenos stovinti „Flying Saucer Gang“ narį Remigijų Daškevičių.

Buvęs Karolinos Meschino mylimasis stovėjo su bušido mergaite ir filmavo ant scenos buvusį reperį. Internete pasklido vaizdo įrašas, kuriame bušido mergaitė nuo veido nutraukia Remigijaus kaukę ir jį aistringai pabučiuoja. Vaizdo įrašas sulaukė daugybės komentarų, esą pora taip bandė patraukti reperio OG Version dėmesį.

Primename, kad sausio pradžioje tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir įvairiuose forumuose ėmė sklisti kalbos, kad dar lapkritį su „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu išsiskyrusi Karolina šiuo metu susitikinėja su kitu tos grupės nariu, Dominyku Ježeriu, žinomu kaip OG Version.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, „Flying Saucer Gang“ fanų puslapio nariai ėmė pasakoti apie kitą istoriją – tuo įrašu pasidalijo ir Remigijaus brolis: „Galėčiau parašyti visą litaniją apie tai, bet užteks ir kelių sakinių. Niekada nemaniau, kad reikės kelti tokį postą, bet.. Nežinau, ar žinote, ar ne, bet Karolina Meschino išskyrė grupę ir ogversion jau nebėra jos narys. Meschino, draugaudama su Remiu, melavo ir apgaudinėjo jo šeimą ir jau nuo vasaros galo buvo su OG, kurį vienintelį Remis laikė savo geriausiu draugu. Net neturiu žodžių apie visą tai, tiesiog jaučiu begalinį nusivylimą tiek Meschino, tiek OG. Remis to nenusipelnė. Negaliu patikėti, kad jie abu taip galėjo jį įskaudinti. OG Version nebėra su fsg. Todėl nuo dabar čia kelsiu tik tai, kas susiję su nerealiausiais fsg!“

REKLAMA

Remigijaus brolis, dalindamasis įrašu rašė, kad žmonės turėtų būti atsargesni bendraudami su kitais, nes bandant žiūrėti tik į geras savybes, galima nepastebėti šlykščių dalykų.

Pati Karolina netrukus kalbas, kad susitikinėja su OG, patvirtino, tačiau teigė, kad negali būti nė kalbos apie išdavystę, mat su juo artimiau bendrauti ėmė tik tada, kai išsiskyrė su Remigijumi. Parašiusi atvirą laišką savo sekėjams ji pridėjo, kad naujasis jos vaikinas ir Remigijus santykius išsiaiškino vyriškai bei taikiai.

Liepos mėnesį pramogų pasaulį pasiekė netikėta žinia – socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino ir jos mylimasis, reperis Dominykas Ježeris-OG Version, laukiasi pirmagimės.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai Karolina pranešė socialiniuose tinkluose.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet išėjo gan juokingai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. 

Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeima. Greit būsime trise“, – džiaugėsi mergina.

Prisiminkite, kaip Stasiulis su Jankevičiumi pašiepė Meschino:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų