REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Maya Henry (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai pasaulį apskriejo žinia, jog buvęs grupės „One Direction“ narys Liamas Payne’as pasipiršo savo mylimajai, Maya Henry. Vos 20 metų Maya – tikra gražuolė, kuriai prabangus gyvenimo būdas – išties nesvetimas.

23

Visai neseniai pasaulį apskriejo žinia, jog buvęs grupės „One Direction“ narys Liamas Payne’as pasipiršo savo mylimajai, Maya Henry. Vos 20 metų Maya – tikra gražuolė, kuriai prabangus gyvenimo būdas – išties nesvetimas.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė straipsniai apie tai, kad kartą dėl to netgi buvo apibūdinta kaip „laimingiausia pasaulio paauglė“.

M. Henry – milijardieriaus dukra, o dabar – ir populiaraus dainininko sužadėtinė. Tiesa, jiedu susipažino dar 2015 metais, kai atlikėjas buvo „One Direction“ narys. Vis dėlto susitikinėti jiedu ėmė vėliau – nuo 2018 metų.

Prieš tai Liamas susitikinėjo su vyresne Cheryl Cole, su kuria jiedu augina ir 3 metų sūnų Bear.

Naujajai savo mylimajai norėdamas palikti įspūdį, panašu, L. Payne’as tiesiog neriasi iš kailio. Dainininkas gražuolei pasipiršo su daugiau, nei 3 mln. eurų vertės sužadėtuvių žiedu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu pora dažnai pastebimi įvairiuose išskirtinai VIP publikai skirtuose vakarėliuose ir šėlsta su kitais tokiais garsiais žmonėmis, kaip, pavyzdžiui, Beckhamų atžala Brooklynas ir jo sužadėtinė Nicola Peltz.

REKLAMA

Vis dėlto visa tai merginai tikrai ne naujiena. Jos gimtadienio vakarėliai atsieina milijonais eurų, o taip pat ji turėjo panašų realybės šou apie savo gyvenimą, kaip garsusis Kardashian-Jenner klanas.

Maya tėvas – be galo ekscentriškas advokatas Thomas J. Henry. Tiesa, jo širdis – išties gera, mat kiekvienais metais per Padėkos dieną jis dovanoja tūkstančius kalakutų šeimoms, kurios negali sau to leisti. 

Vis dėlto ne ką mažiau dosnus jis ir savo šeimai. 15-asis Maya gimtadienis prisiminė tikrą pasaką, o ir atsiėjo jis ganėtinai įspūdingą sumą – net 5 mln. eurų. Jame gyvai pasirodė Pitbull ir Nickas Jonas, o jį suorganizuoti prireikė net 150 žmonių pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio šventė atrodė išties įspūdingai – visur buvo matyti vyšnių medžiai, fontanai, sodus primenantys kambariai, prie lubų skraidžiojantys drugeliai.

Mayą šventei paruošė Kardashian makiažo specialistas Patrickas Ta, o šventę įamžino Michelle ir Baracko Obamos fotografė Donna Newman. 

„Tai buvo nuostabi naktis, aš niekuomet jos nepamiršiu. Labai dėkoju, kad visi atėjote, o ypatingai esu dėkinga savo tėvams, kurie išpildė mano svajones“, – džiaugėsi Maya.

Tiesa, merginos tėvas ne ką mažiau prastesnius gimtadienius organizuoja ir kitiems šeimoms nariams, ir visam tam išleidžia labai panašias pinigų sumas. O štai į jo paties gimtadienį pasirodyti buvo pakviesta net Cardi B.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors Maya pasirodė ir savame realybės šou, jos žvaigždė nenustojo žybėjusi ir po to. 2017 metais ji su Joe Jonas pasirodė vaizdo klipe „Kissing Strangers“, kuris „YouTube“ platformoje buvo peržiūrėtas daugiau, nei 83 milijonus kartų.

O 2019 metais, kartu su aktoriumi Jordan Barrett, ji pasirodė juostoje „Carte Blanche“ apie aktorių ieškantį sėkmės Holivude.

Vis dėlto labiausiai M. Henry žinoma dėl savo, kaip modelio, darbo. Mergina dirbo su tokiais garsiais mados pasaulio vardais, kaip „Vogue“, „Glamour“, „Elle Romania“.

O štai savo įspūdingais turtais mergina stengiasi dalintis jau nuo mažų dienų. Būdama vos 8 metų ji sukūrė labdarą, pavadinimu „Maya’s Corner“, kurios tikslas – tiekti nepasiturinčioms šeimoms Teksase visas priemones, reikalingas vaikų mokslams. 

Ateityje Maya nori sekti tėvo pėdomis ir tapti advokate, o George’o Clooney žmoną Amal ji laiko tikru pavyzdžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų