REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar visai neseniai „Apple“ kompanija pristatė savo naujuosius „iPhone 11“ ir „iPhone 11 Pro“ išmaniuosius telefonus. Internete jau prasideda diskusijos, ką įmonė planuoja pristatyti 2020 metais, rašoma businessinsider.com.

Dar visai neseniai „Apple“ kompanija pristatė savo naujuosius „iPhone 11“ ir „iPhone 11 Pro“ išmaniuosius telefonus. Internete jau prasideda diskusijos, ką įmonė planuoja pristatyti 2020 metais, rašoma businessinsider.com.

REKLAMA

Didžiausias 2020 metų patobulinimas turėtų būti 5G ryšio pristatymas. Specialistai kalba, kad tai lems ir itin didelį visos „Apple“ įmonės patobulinimą.

Įmonės „Wedbush Securities“ analitikas Danas Ivesas tiki, kad apie 350 milijonų „iPhone“ išmaniųjų telefonų turėtų būti paveikti šio atnaujinimo. Naujausi tyrimai taip pat rodo, kad „Apple“ 2020 metais, įdiegus 5G ryšio technologiją, turėtų pranokti „Huawei“ ir „Samsung“ gamintojus. Tai turėtų atsispindėti telefonų pardavimuose, nepaisant to, kad du minėti gamintojai 5G technologiją jau išbandė anksčiau, nei „Apple“.

Remiantis pranešimais, naujos kartos „Apple“ išmanieji turėtų pristatyti didelių pasikeitimų, pradedant skirtingų dydžių telefonais, atnaujintu dizainu ir nauja, trijų dimensijų kamera.

REKLAMA
REKLAMA

Visi „Apple“ telefonai su 5G ryšiu

Įmonė planuoja įdiegti 5G ryšį į visus savo „iPhone“ telefonus. Nepaisant to, specialistai teigia, kad tik du įmonės telefonų modeliai turėtų palaikyti šią naujovę.

REKLAMA

OLED ekranai

Specialistai mano, kad „Apple“ turėtų atsisakyti LCD tipo ekranų ir įdiegti OLED visiems naujiesiems telefonams, kurie turėtų būti pristatyti jau 2020 metais. Tai neturėtų kelti nuostabos, nes per pastaruosius du metus „Apple“ išleido vienus pigiausių savo telefonų („iPhone 11“ ir „iPhone XR“) su LCD tipo ekranais, nors jau galėjo išleisti šiek tiek brangesnius, tačiau jau su OLED ekranais. OLED ekranai turėtų pasiūlyti ryškesnius spalvų kontrastus, ryškesnę juodą spalvą.

Keturios naujųjų telefonų versijos

Naujieji „Apple“ telefonai turėtų turėti keturis variantus. Specialistai teigia, kad tai tendencinga įmonės strategija – 2019 ir 2018 metais buvo išleisti trijų modelių naujieji išmanieji telefonai.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad tai turėtų būti 5,4 colių, du 6,1 colių ir 6,7 colių telefonai. Nors tikimasi, kad visi jie turės OLED ekranus ir 5G ryšį, tačiau du iš jų turėtų turėti tik dvi kameras, vietoje trijų. Šie turėtų būti pigesni ir priimtinesni visuomenei.

Dizaino įkvėpėjas – „iPhone 4“

Naujųjų telefonų dizainas turėtų grąžinti į „iPhone 4“ erą, kuomet buvo naudojamas metalinis telefono rėmas. Specialistai teigia, kad naujųjų išmaniųjų telefonų dizainas šiemet turėtų keistis iš esmės.

„Touch ID“ jutikliai pačiame ekrane

Paskutiniuose „iPhone“ modeliuose visas dėmesys buvo skirtas veido atpažinimo „Face ID“ sistemai, tačiau tikima, kad telefonų kūrėjai turėtų grįžti prie piršto antspaudo nuskaitymo technologijos. Manoma, kad ši technologija turėtų būti įdiegta į patį ekraną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bloomberg“ visai neseniai rašė, kad „Apple“ jau tobulina piršto antspaudo atpažinimo technologiją pačiame ekrane, tačiau ji turėtų pasirodyti tik 2021 metais.

Ši technologija turėtų padėti varžytis su didelį susidomėjimą sulaukusiais „Samsung“ modeliais, kurie piršto antspaudo technologiją ekrane jau yra įdiegę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų