REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Rungtynių akimirkos (nuotr. SCANPIX)

UEFA Čempionų lygoje trečiadienį sužaistos dar aštuonerios rungtynės. Lyderiai aiškėja A ir B grupėse, o C grupėje „Liverpool“ prarado pirmus taškus.

39

UEFA Čempionų lygoje trečiadienį sužaistos dar aštuonerios rungtynės. Lyderiai aiškėja A ir B grupėse, o C grupėje „Liverpool“ prarado pirmus taškus.

REKLAMA

B grupės rungtynėse Londone žiūrovai išvydo šešių įvarčių fiestą, kuri galiausiai baigėsi „Barcelona“ futbolininkų pergale 4:2 (2:0) prieš vietos „Tottenham Hotspur“.

Svečiai pirmavo po Phillipe Coutinho (2 min.) ir Ivano Rakitičiaus (28 min.) įvarčių. Antro kėlinio pradžioje padėtį švelninti bandė Harry Kane’as (52 min.), bet netrukus sulaukė Lionelio Messi atsako (56 min.).

Vis tik šeimininkai nepasidavė ir dar kartą švelnino atsilikimą, kai pasižymėjo Erikas Lamela (66 min.). Visos jų viltys įsirašyti bent tašką žlugo 90 min., kai antrą įvartį pelnė L. Messi.

Kitose B grupės rungtynėse pergalę šventė Milano „Inter“, išvykoje 2:1 (0:1) palaužęs Eindhoveno PSV.

Italai atsiliko po Pablo Rosario įvarčio (27 min.), bet atsakė tiksliais Radjos Nainggolano (44 min.) ir Mauro Icardi (60 min.) įvarčiais.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ ir „Inter“ savo sąskaitoje turi po dvi pergales ir šešis taškus. PSV ir „Tottenham Hotspur“ lieka be pergalių ir taškų.

REKLAMA

Tokia pati situacija ir A grupėje, kurioje antras pergales įsirašė Madrido „Atletico“ ir Dortmundo „Borussia“.

„Atletico“ namie 3:1 (1:1) įveikė „Club Brugge KV“. Du įvarčius ispanams pelnė Antoine’as Griezmannas (28 ir 67 min.), vieną Koke (90+4 min.). Svečiai rezultatą buvo išlyginę po Arnauto Groeneveldo šūvio 39 minutę.

„Borussia“ taip pat namie 3:0 (0:0) nugalėjo „Monaco“. Įvarčius pelnė Jacobas-Bruunas Larsenas (51 min.), Alcaceris Paco (72 min.) ir Marco Reusas (90+2 min.).

Abi ekipos tvirtai pirmauja grupėje, turėdamos po šešis taškus.

Kiek netikėtas rezultatas užfiksuotas C grupėje, kurioje „Napoli“ namie 1:0 (0:0) pačioje mačo pabaigoje įveikė „Liverpool“.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalę italams atnešė Lorenzo Insigne įvartis 90-ąją minutę. Po šios pergalės „Napoli“ su 4 taškais tapo grupės lyderiu. „Liverpool“ su trimis taškais liko antras, bet trečioje vietoje esantis PSG jų turi tiek pat.

Kitos trečiadienio rungtynės:

Maskvos „Lokomotiv“ – Gelzenkircheno „Schalke“ 0:1

Paryžiaus „Saint-Germain“ – Belgrado „Crvena Zvezda“ 6:1

„Porto“ – Stambulo „Galatasaray“ 1:0

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų