REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dortmundo „Borussia“ klubo medikų štabas patvirtino, kad po šio sezono į Miuncheno „Bayern“ ekipą persikelsiantis saugas Mario Gotze dėl traumos bus priverstas praleisti šeštadienio Čempionų lygos finalą prieš savo naująją komandą.

REKLAMA
REKLAMA

20-ies metų futbolininkas patyrė šlaunies traumą atsakomosiose Čempionų lygos pusfinalio prieš Madrido „Real“, tačiau laiku išgyti, deja, nespės. Priminsime, kad „Borussia“ į finalą pateko „Real“ nugalėjusi bendru rezultatu 4-3.

REKLAMA

„Žaisti finale buvo mano svarbiausias tikslas, todėl pastarosiomis savaitėmis dariau viską, ką galiu, kad spėčiau pasveikti laiku. Esu labai nusivylęs, nes negalėsiu padėti komandai tokiose svarbiose rungtynėse. Tikiu savo komanda ir vyksiu į Londoną jos palaikyti“, - teigė M.Gotze.

M.Gotze antradienį jau dalyvavo treniruotėje, bet, kaip minėjome, finalui tikrai nebus pasiruošęs. Čempionų lygos finalas futbolininkui būtų buvęs vienas paskutinių mačų už „Borussia“. Birželio 1 dieną dar laukia Vokietijos taurės finalas, bet ar jame M.Gotze žais – neaišku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų