REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M. Shumacheris jau įėjo į “Formulės – 1” istoriją šeštą kartą tapdamas čempionu. O JaponijosGP iškovojo „Ferrari“ pilotas Rubenas Barrichello.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje ir trečioje vietoje finišavo abu „McLaren“ pilotai: atitinkamai Kimi Raikkonenas ir Davidas Coulthardas. Pukiai pasirodė BAR komanda – Jensonas Buttonas lenktynes baigė ketvirtas, o Takuma Sato finišavo puikioje šeštoje vietoje. Šis rezultatas leido ekipai iškovoti penktąją vietą konstruktorių įskaitoje.

REKLAMA

Penktas finišavo puikiai važiavęs „Renault“ pilotas Jarno Trulli, kuriam teko startuoti iš paskutiniosios pozicijos. Septintas finišo liniją kirto „Toyota“ atstovas Cristiano da Matta.

M.Schumacheris finišavo tik aštuntas, tačiau to užteko, kad vokietis rekordinį šeštąjį kartą taptų „Formulės-1“ čempionu. Net jei K.Raikkonenas būtų nugalėjęs šiose lenktynėse, Michaelis vis tiek būtų tapęs čempionu dėl didesnio pergalių skaičiaus, nepaisant to, kad abu pilotai būtų surinkę vienodą taškų kraitį. Konstruktorių taurę šiemet laimėjo „Ferrari“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Lenktynių pradžioje pirmavo Juanas Pablo Montoya iš „Williams“, tačiau po 12 ratų dėl gedimo pasitraukė iš lenktynių. R.Barrichello nugalėti dar bandė sutrukdyti ir „Renault“ pilotas Fernando Alonso, tačiau taip pat buvo priverstas pasitraukti iš kovos sugedus bolidui.

2004 m. „Formulės-1“ čempionatas prasidės lenktynėmis Australijoje, Melburne, kovo 7 d.

pagal www.f-1.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų