REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgas savaitgalis net ir pačius didžiausius sofų „gulinėtojus“ priverčia mastyti apie tai, kur būtų galima smagiai atšvęsti Heloviną. Balsas.lt surankiojo renginius tiek tiems, ką domina pati tema ir persirenginėjimas, tiek ir tiems, kurie tiesiog nori gerai praleisti laiką. Jei paskubėsite ir bilietus į mokamus renginius įsigysite šiandien, jums jie kainuos pigiau.

REKLAMA
REKLAMA

Helovinas (nuotr. Organizatorių)Helovinas (nuotr. Organizatorių)

Vieta: klubas „Gargaras“, Raudondvario kel. 101, Kaunas

Laikas: spalio 28 d., 22 val. – spalio 29 d. 1 val.

Tie, kurie jau spėjo įvertinti ir akį įpratinti prie industrinio „Gargaro“ interjero, penktadienį įžengę į loftą tikrai nepasijus kaip namuose. Meteorologams artimų specialistų prognozės skelbia, kad aplinką aukštyn kojom vers Helovino savaitgaliui iš Kauno požemių į buvusį fabriką pakilę praėjusių amžių dekoro specialistai. Gali būti netvarkos ir spąstų, todėl patariama žiūrėti po kojomis, tik iš baimės jokiu būdu neužsikimšti ausų – su vaiduokliais kovoti lankytojams padės grupės „Empti“ bei didžėjų Saulty, Pako ir Deneez muzika.

REKLAMA

Helovino vakarėlis (nuotr. Organizatorių)Helovino vakarėlis (nuotr. Organizatorių)

Vieta: klubas „Dr. Who“, Naujojo sodo g. 1, Klaipėda

Laikas: spalio 29 d., 22:30 val. – spalio 30 d. 7 val.

Šeštadienį mistinėje prieblandoje paskęsiančiose erdvėse laukiama tik iš pirmo žvilgsnio naivių ir nekaltų personažų invazijos. Dvejus metus iš eilės stipriausiomis Helovino fiestomis mieste šiurpinęs klubas šiemet atvers naujas siaubo dimensijas „Halloween Dolls“ naktyje. Pasąmonėje dar glūdinčių vaikiškų baimių padiktuotas jos scenarijus primins, jog vaiduokliškų namų užkaboriuose dedasi šiurpūs dalykai: vaškiniai lėlių veidai persikreipia pasruvę krauju, o mielos rankutės virsta negailestingais žudymo įrankiais, virtuoziškai valdančiomis žirkles, peilius – bet ką, kas aštru.

REKLAMA
REKLAMA

Kasmet vis didesniu išradingumu pasirenkant kostiumus ir grimą stebinanti „Dr.Who“ publika yra nusipelniusi fono, atitinkančio jos kalibrą. Tad „Halloween Dolls“ pateiks naujų dekoracijų laviną, taškys smegenis rezidentų DJ Driule XL, DJ Justin Beat bei specialiai šiai nakčiai iš kultinio Kanų klubo „Gotha“ atvyksiančio DJ Emmanuel Diaz ritmais, įelektrintas emocijas malšins kruvinų gėrimų fontanais.

„Halloween Fobijos“ (nuotr. Organizatorių)„Halloween Fobijos“ (nuotr. Organizatorių)

Vieta: menų fabrikas „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilnius

Laikas: spalio 29 d., 20:30 val. – spalio 30 d. 5 val.

Jei jau kilo klausimas, ką veikti Visų Šventųjų ir Helovyno savaitgalį, yra ir atsakymas – Gyčio Ivanausko teatras ir menų fabrikas „Loftas“ paskutinį spalio šeštadienį, spalio 29 dieną, pristato kvapą gniaužiantį šokio, muzikos ir kostiumų spektaklį „Halloween Fobijos“ ir teminį vakarėlį-pasaką po to.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlio tema – fobijos, aprangos kodas – taip pat fobijos. Kiekvienas turi pačių įvairiausių baimių, kurias nugalėti nėra paprasta. Pavyzdžiui, pats vakaro šeimininkas Gytis Ivanauskas paniškai bijo aukščio, tad kartą jis bandė savo baimę įveikti spontaniškai sugalvojęs iššokti su parašiutu. Atsikratyti baimės jam taip ir nepavyko, tačiau aukščio Gytis bijo nebe paniškai. Savo fobiją vakarėlyje choreografas galbūt išreikš apsiaudamas batus-žudikas su itin aukšta pakulne.

 

Vieta: kokteilių baras „Brandy lounge“, Trakų g. 2., Vilnius

Laikas: spalio 29 d., 22:00 val.

Tik vienintelį vakarą metuose, visos paslaptingos istorijos, papasakotos prie laužo, gali virsti tikrove. Tik vienintelę naktį metuose visos antgamtinės jėgos gali užsukti pas Jus į svečius.

REKLAMA

Tai „Halloween Night“, „Siaubo naktis“. O kad Jums nebūtų per daug baisu ir nesijaustumėte vieniši, mes Jus kviečiame praleisti šią naktį „Brandy Lounge“ bare, tikroje zombių kompanijoje.

Kraują stingdantys zombiai, muzika ir „baisiai“ skanūs kokteiliai ilgam atims iš Jūsų ramybę. Ir tu gali tapti šios baisios nakties dalimi. Tereikia spalio 29d. šeštadienį atvykti su šiurpą keliančia apranga tam, kad būtum nominuotas ir apdovanotas.

Vieta: klubas „Kiwi“, J. Janonio g. 27, Klaipėda

Laikas: spalio 30 d., 22:00 val. ‒ spalio 31 d., 4:00 val.

Tebūnie šiais metais Helovinas būna tiesiog nesveikas. Ekstravagantiški „Psycho“ šokėjai ir didžėjai „užpjaustys“ jus savo helovyniškais ritmais bei vaizdais. Puoškis baisiai,nusiteikiai dar baisiau. Ritmo salėje gros Manfredas („Metal on Metal“/ „Zip FM“), Uncle Roll („Kiwi“), Sat („Deep Frequency“), Yakoff („Deep Frequency“) ir Mark („Hypnotic Duo“). Melodijų salėje – DruGys ir Blackie.

REKLAMA

Vieta: viešbutis „Nemuno slėnis“, Verknės g. 8, Birštonas

Laikas: spalio 29 d., 24:00 val.

Praleisk šiurpiąją Helovyno naktį ,,Nemuno Slėnyje“.  Nebijok, bet gąsdink pats, nes ši naktis priklauso dvasioms. Pačią baisiausią metų naktį ,, Nemuno Slėnis“ kviečia atšvęsti kartu. Renginio metu ypatingai paruoštoje Drakulos salėje įrengtame didžiuliame ekrane bus rodomi patys baisiausi filmai. Kiekvienam apsirengusiam Helovino tematika žadama dovana.

Vieta: „Art House Kanklės“, Laisvės al. 36, Kaunas

Laikas: spalio 27 d., 21:00 val.

„KTU Halloween party '11“ tai jau tradicija tapęs renginys, kurį organizuoja KTU Cheminės technologijos fakulteto studentų atstovybė „VIVAT chemija“. Šiemet žada įspūdingiausią visų laikų programą su „The Sneekers“, trimis didžėjais, dviejuose aukštuose vykstančiu renginiu su žaidimais ir siurprizais. Taigi griebkite savo baisiausius, išradingiausius, spalvingiausius kostiumus ir spalio 27 dieną švęsk Heloviną kartu su studentais. Taip kraupiai smagu, būna tik kartą metuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vieta: klubas „Shtab“, A. Jakšto g. 4, Kaunas

Laikas: spalio 31 d., 22:00 val. – lapkričio 1 d. 6 val.

Klubo „Shtab“ atstovai su malonu visiems praneša, kad artėja kasmetinis, visuomet galingai švenčiamas „Grand Halloween Carnival'as“. Jis, kaip visada, vyks paskutinę spalio dieną – 31d, šiais metais tai pirmadienis. Šis kaukių ir karnavalinių kostiumų vakarėlis kasmet pritraukia galybę svečių, todėl klubo erdvės dažniausiai būna perpildytos margaspalviais kostiumais pasipuošusiais žmonėmis. Kaip ir kasmet, kiekvienas turės ateiti su kauke, karnavaliniu kostiumu, arba su specialiai nugrimuotu veidu. Verta prisiminti, jog gyvieji šią naktį slepiasi po kaukėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų