REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiltą liepos 1 d. vakarą kokybiško laisvalaikio teatras DOMINO žiūrovus sukvietė į teatro BE STOGO atidarymo renginį.

Šiltą liepos 1 d. vakarą kokybiško laisvalaikio teatras DOMINO žiūrovus sukvietė į teatro BE STOGO atidarymo renginį.

REKLAMA

Gausiai susirinkusiems teatro bičiuliams ir žiniasklaidai pristatyta jauki atvira erdvė Adomo Mickevičiaus bibliotekos kieme Vilniuje, kurioje vasarą bus rodomi populiariausi spektakliai, rašo pranešime spaudai.

„Kartu su visa teatro komanda labai džiaugiamės šiandien skelbdami vasaros sezono atidarymą bei galėdami žiūrovus pakviesti į unikalų ir išskirtinį teatrą BE STOGO. Vasariška nuotaika, juokas, geros emocijos, gyvi susitikimai ir mylimi spektakliai po atviru dangumi – tai, kas šią vasarą lauks mūsų žiūrovų. Tikime, kad neįprasta teatro erdvė visus tiesiog užburs“, – sako teatro vadovė Diana Bukantaitė-Kutkevičienė.

Į atidarymo renginį atvyko daugybė žinomų Lietuvos visuomenės bei pramogų pasaulio atstovų: Vytautas Juozapaitis, Vytautas Kernagis, Onutė Valiukevičiūtė, Gražina Baikštytė, Merūnas ir Erika Vitulskiai, Irena Marozienė, Naglis Šulija, Liucina ir Tadas Rimgailos, Martynas Kavaliauskas, Marius Berenis, Larisa Kalpokaitė su vyru Jonu Braškiu, Vaidotas Martinaitis, Žygis Stakėnas su žmona ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Susirinkusių šventės dalyvių laukė ir pirmasis spektaklis – komedija „Vyrų laiškai“. Šią vasarą kokybiško laisvalaikio teatras žiūrovus taip pat kvies pamatyti ir pačius naujausius bei populiariausius spektaklius ne tik Vilniuje, bet ir Kaune bei Palangoje: „Testas“, „Tobuli melagiai“, „Pasiklydęs skambutis“, „Vyras po padu“, „Žirklės“, „Psichai“, interaktyvų šou „Alkoholio biblija“, o su mažaisiais žiūrovais susitikti spektaklyje „Kakė Makė ir atversta knyga“.

„Jei jums „nurovė“ stogą, susitikime DOMINO teatre BE STOGO! – juokiasi aktorius Sakalas Uždavinys. – Visi aktoriai esame be galo pasiilgę savo žiūrovų, todėl džiaugiamės, kad DOMINO teatras dar šią vasarą pradės rodyti spektaklius ir mes galėsime dovanoti juoką. Teatras BE STOGO – tai nauja patirtis ne tik mums, aktoriams, bet ir žiūrovams, todėl tikiu, kad visi patirsime dar daugiau gerų emocijų, o įspūdžiai išliks ilgam. Susimojuosime nuo scenos!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų