• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Užsisakė kalėdinį kostiumėlį  (nuotr. facebook.com)

Lisa Williamson už seksualų kalėdinį kostiumą „eBay“ sumokėjo 6,98 svarų sterlingų ir nekantraudama laukė netikru kailiu ir kapišonu papuoštų drabužėlių, rašoma mirror.co.uk.

24

Lisa Williamson už seksualų kalėdinį kostiumą „eBay“ sumokėjo 6,98 svarų sterlingų ir nekantraudama laukė netikru kailiu ir kapišonu papuoštų drabužėlių, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Belaukdama Kalėdų, dviejų vaikų mama Lisa Williamson ieškojo seksualaus šventinio kostiumėlio, kurį ruošėsi dėvėti šokių ant stulpo užsiėmimuose.

Todėl „eBay“ aptikusi raudoną kombinezoną su dirbtiniu kailiu apsiūtais krašteliais ir kapišonu ji labai apsidžiaugė ir nieko nelaukdama jį nusipirko.

Tačiau kai užsakymas galiausiai jai buvo pristatytas ir drabužį ji išėmė iš dėžės, moteris netruko pastebėti, kad kažkas ne taip.

Nepaisant to, kad skelbime buvo žadėta nepriekaištinga kokybė, ji teigia, kad gautas pirkinys buvo „pigus ir senamadiškas“.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena bėda kilo dėl jo dydžio – pasirodo skelbime nurodytas „universalus“ dydis toli gražu nebuvo tinkamas visiems.

Tikėdamasi, kad galbūt ant jos drabužis atrodys geriau, moteris nusprendė vis tiek jį apsivilkti - rezultatas buvo tiesiog absurdiškas.

REKLAMA

28-erių Lisa iš Edinburgo kostiumo nuotraukomis pasidalino internete, norėdama pralinksminti savo draugus ir šeimą.

Šalia eilės juoko jaustukų ji rašė: „Kai atkeliauja tavo internete pirktas daiktas, ir jis visai ne toks, kokio tikėjaisi. Jau seniai laukiu šio siuntinio, bet vienintelis lūkesčius atitinkantis dalykas yra jo spalva.“

Aštuonerių metų Mios ir dvejų metukų Morgano mama Lisa sako: „Norėjau Kalėdoms įsigyti teminį kostiumėlį šokiams ant stulpo, kadangi lankau užsiėmimus ir mokausi vieną šokį, bet tai, ką gavau, atrodė pigiai ir senamadiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbime buvo parašyta, kad kostiumo dydis universalus, tinkantis visiems. Mano dydis – S, todėl maniau, kad tikrai nebus per mažas ir tiesą sakant, viso aprašymo atidžiai neperskaičiau, bet sprendžiant iš drabužio dydžio, jis turėjo man tikti.

Kai atidariau dėžę, iškart pastebėjau, kad jo kokybė - labai prasta ir labai nusivyliau, nes iš tiesų laukiau šio siuntinio. Vis dėlto, nusprendžiau vis tiek drabužį pasimatuoti – tada pastebėjau, kad jis atrodo visai absurdiškai.

„Tuomet vaizdą įamžinau ir nusiunčiau savo draugei Georgie, kuri man pasakė, kad pasidalinčiau nuotraukomis „Facebook“, nes jos yra tikrai juokingos.“

Tai tapo tikru hitu socialiniuose tinkluose – Lisos draugams nuotraukos labai patiko.

Ji pridėjo: „Dauguma žmonių, mačiusių ir komentavusių nuotraukas, labai skaniai juokėsi, todėl nuotraukose žymėjo savo draugus – kai kurie sakė, kad skirtumo beveik nėra, išskyrus kapišoną, o kiti tikino, kad man reikėtų didesnio dydžio arba kad kalta mano figūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Remiantis aprašymu, drabužis turėjo būti gan laisvas ir patogus – jame teigiama, kad „Kostiumas labai geros kokybės ir atrodo puikiai, jį apsivilkus.“

Bet aš patikrinau jo išmatavimus – jie yra klaidingi. Ir toliau planuoju apsipirkinėti internete, tik „eBay“ platformoje būsiu atsargesnė.“

„eBay“ kostiumo pardavėjas patvirtino, kad dėl klaidos Lisai bus grąžinti 2 svarai už kostiumą, kurį ji galės pasilikti..

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų