REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Verkiantis vaikas (nuotr. 123rf.com)

Kai kurie žmonės nori, kad jų vaikelio vardas būtų unikalus ir išskirtinis, o kiti renka vardą, kuriame būtų paslėpta ypatinga reikšmė, rašoma portale yourtango.com.

16

Kai kurie žmonės nori, kad jų vaikelio vardas būtų unikalus ir išskirtinis, o kiti renka vardą, kuriame būtų paslėpta ypatinga reikšmė, rašoma portale yourtango.com.

REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Ryškiam ir savimi pasitikinčiam Avinui reikia stipraus, galingo vardo. Stiprų mažylio charakterį atspindės Bernardo vardas, reiškiantis „narsus kaip lokys“ arba Brijana („bebaimė“).

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Kantriam ir praktiškam Jaučiui gali tikti vardas Kesija, kuris reiškia „žemiška ir susikaupusi“. Jei laukiatės berniuko, galite jį pavadinti Etanu – šis vardas reiškia „stiprios valios“, todėl tiks mažajam užsispyrėliui.

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Jūsų mažylio sąmojingumą ir ambicingumą puikiai atspindės Deksterio vardas, reiškiantis „nagingas“. Mergaitei tiks Sofija („išmintingoji“) arba Sagija („išmintis ir sveikata“).

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Jūsų mažylė greičiausiai bus emocinga ir jautri, todėl jai labai tiktų Adelės vardas – tai reiškia „meili ir švelni“. Henriko vardas berniukui reiškia „namų valdytojas“, o tai puikiai atspindės jo globėjiškus jausmus jums ir visai šeimai.

REKLAMA

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Rėja („karalienė“) arba Rėjus („karalius“) yra tobuli vardai jūsų mažajam drąsuoliui ir ištikimajam laimės nešėjui. Taip pat Liūtams puikiai tinka „liūtą“ reiškiantys vardai – Leonas, Lionas, Arielis, Lionelis ar Lėja. MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Rūpestinga ir dėmesinga Mergelė nusipelno šias savybes perteikiančio vardo. Serena reiškia „rami ir šviesi“, o Frederikas – „taikus valdovas“.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklės – tai komunikabilieji zodiako pasaulio drugeliai. Joms tinka su didingumu ir šaunumu susiję vardai, pavyzdžiui, Bazilis ar Noara. Tokiu vardu pavadinti vaikai jau bus pažengę pirmyn kelyje į nuostabumą dar prieš išmokdami vaikščioti.

REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Galingam ir charizmatiškam Skorpionui reikia jo verto vardo. Savo mažylę galite pavadinti Astrida – tai reiškia „dieviška striprybė ar grožis“ – ir joje šios savybės vystysis stipriau nei įprastai. Fergus reiškia „stiprus valingas vyras“ ir puikiai tiks stipriam mažyliui.

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šaulys dievina laisvę – paauglystės metais su juo gali būti sunku. Iš anksto pavadinkite vaikelį Apolu ar Apolonu – tai buvo graikų muzikos ir tiesos dievas, arba Laisviu, Laisvūnu – toks vardas atspindės laimingą, laisvą sielą. Jei ieškote vardo, kuris tiktų abiem lytims, Fernanda ar Fernandas reiškia „keliautoja (-s)“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Daugelis Ožiaragių būna ištikimi ir ambicingi, ir kartais truputį užsispyrę. Konstancijus („tvirtas, nepalaužiamas“) galėtų būti puikus vardas ryžtingam mažyliui, arba Nikolė – tai reiškia „nugalėtoja“.

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniai yra išskirtinės asmenybės, todėl jiems reikia originalaus vardo. Skirmantas reiškia „unikalus“, o Veronika reiškia „teisi ir tyra“ – abu šie vardai puikiai atspindės jūsų mažylio asmenybę nuo pat pirmosios dienos.

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Jautrios ir empatiškos Žuvys visose gyvenimo situacijose ir žmonėse ieško gero. Joms puikiai tiks tokie vardai kaip Irena („taiki“) arba Beatričė – „nešanti laimę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų