REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mityba pagal zodiako ženklą

Periodiškai patikrinate, ką jums prognozuoja žvaigždės? Kodėl neužmetus akies į jūsų ženklui patariamus rinktis patiekalus.

12

Periodiškai patikrinate, ką jums prognozuoja žvaigždės? Kodėl neužmetus akies į jūsų ženklui patariamus rinktis patiekalus.

REKLAMA

Tikra tiesa, egzistuoja toks dalykas, kaip mityba pagal zodiako ženklą. Nors ji nebūtinai pagerins jūsų skrandžio veiklą, šie patarimai gali atnešti daugiau harmonijos į jūsų mitybą. Juk kiekvienas zodiako ženklas unikalus, todėl ir mitybą turėtų rinktis individualiai.

Avinas

Kaip maitinasi: Avinai mėgsta greitą maistą, viską, ką galima greitai pagaminti ir greitai suvalgyti. Jiems patinka užkandžiai, pusryčiai ir aštrūs bei išraiškingi skoniai.

Geriausi produktai: kiaušiniai, juodosios alyvuogės, smidrai, kuskuso kruopos, ridikai, aštrus padažas.

Jautis

Kaip maitinasi: Jaučiai – jautriausi iš visų zodiako ženklų, todėl jie valgo lėtai ir besimėgaudami. Jiems patinka didelės porcijos ir kreminiai patiekalai, kaip kišas ar šokoladiniai putėsiai.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausi produktai: čederio sūris, avokadai, žirneliai, bulvės, majonezas, kokosų pienas.

Dvyniai

Kaip maitinasi: Dvynių protinės stimuliacijos poreikis užtikrina, kad jie niekada nesustoja ir lieka aktyvūs, todėl jiems patinka įvairiausi užkandžiai. Ne mažiau nei valgomas patiekalas šiam ženklui užkandžiaujant svarbus ir gyvybingas bei įdomus pokalbis.

REKLAMA

Geriausi produktai: mandarinai, agurkai, fetos sūris, krapai, žirneliai, traškučiai.

Vėžys

Kaip maitinasi: Vėžiai nepaprastai jautrūs, jų skrandžiai – taip pat. Jiems patinka pasitenkinimo suteikiantis maistas, todėl užuot valgę mieste, jie renkasi namie gamintus patiekalus.

Geriausi produktai: omarai, kedro riešutai, cukinijos, gražgarstės, persikai, kokosai.

Liūtas

Kaip maitinasi: Liūtai labai spalvingi ir iš visko, ką daro, mėgsta surengti tikrą pasirodymą. Kai jie valgo, jie visiems aplinkiniams leidžia suprasti, koks nepakartojamas ar šlykštus jų valgomas patiekalas. Kaip tikri džiunglių karaliai, jie mėgsta maitintis karališkai.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausi produktai: kukurūzai, pomidorai, saulėgrąžų sėklos, mocarela, garstyčios, arbūzai.

Mergelė

Kaip maitinasi: Nedideli, maistingi ir dažni valgiai labiausiai tinka šiam ženklui, nes jie – tikri nenuoramos. Nenustebkite, jei vieną jų išvysite valgantį stovint ar einant. Tiesa, panašu, kad jie nuolat ką nors kramsnoja.

Geriausi produktai: vynuoginiai pomidorai, šviežios figos, avietės, krevetės, šparaginės pupelės, migdolai.

Svarstyklės

Kaip maitinasi: Svarstyklėms mityba – menas. Jie trokšta viską turėti sąžiningai ir vienodai, vadinasi, jie kreipia daug dėmesio į porcijas ir patiekimą. Jiems taip pat sunku apsispręsti, ką valgyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausi produktai: obuoliai, graikiniai riešutai, šukutės, paprastieji pankoliai, kaparėliai, granatai.

Skorpionas

Kaip maitinasi: Skorpionai tikrai įsijaučia į jausmingą, pasotinančią valgymo patirtį. Šis ženklas trokšta intensyvumo, jį traukia patiekalai, pasižymintys stipriu aromatu ir ryškiais skoniais. Kaip ir visa kita gyvenime, Skorpionai valgo tai, ką nori ir kada nori.

Geriausi produktai: moliūgai, austrės, artišokai, grybai, burokai, šokoladas.

Šaulys

Kaip maitinasi: Šauliai mėgsta valgyti, nes jie pasišventę mėgautis gyvenimo grobiais. Jie be jokių abejonių tiki, kad jie yra tai, ką valgo. Kaip gamtos mylėtojams, šio ženklo atstovams svarbu gauti daug gėlo vandens ir šviežių produktų.

REKLAMA

Geriausi produktai: kalakutiena, brokoliai, moliūgai, slyvos, pekano riešutai, datulės.

Ožiaragis

Kaip maitinasi: Ožiaragiai mėgsta laikytis tradicijų ir žino, ką mėgsta. Jie mieliau renkasi maistą, kurį valgo nuo vaikystės. Dauguma jų gali kasdien valgyti tą patį ir mėgsta valgyti reguliariai bei tuo pat metu.

Geriausi produktai: porai, jautiena, bolivinės balandos, kalafiorai, spanguolės.

Vandenis

Kaip maitinasi: Vandeniai mėgsta valgyti su draugais ir mieliau renkasi neįpareigojančią aplinką, kur gali jaustis savimi. Maiste jiems svarbiausia šviežumas ir tvarumas.

Geriausi produktai: Briuselio kopūstai, pastarnokai, kaštainiai, tofu, laukiniai ryžiai, petražolės.

REKLAMA

Žuvys

Kaip maitinasi: Žuvys mėgsta subtilius, švelnius, paprastai paruoštus patiekalus. Kai kurie jų gali jausti ypatingą trauką ar baimę tam tikriems produktams. Šio ženklo atstovai – tikri smaližiai, juk Žuvys trokšta saldumo visose gyvenimo srityse.

Geriausi produktai: plekšnė, baklažanai, lęšiai, saldžiosios bulvės, medus, kriaušės.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų