REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Natalie Faulkner  (nuotr. Instagram)

Natalie Faulkner gyvena dvigubą gyvenimą – verslo rinkodaros specialiste dirbanti moteris taip pat yra ir labai dažna vaikų švenčių viešnia.

33

Natalie Faulkner gyvena dvigubą gyvenimą – verslo rinkodaros specialiste dirbanti moteris taip pat yra ir labai dažna vaikų švenčių viešnia.

REKLAMA

Laisvalaikio veiklą antruoju savo darbu pavertusi moteris džiaugiasi, kad prieš aštuonerius metus įkūrus renginių ir švenčių organizavimo įmonę jos gyvenimas pasikeitė kardinaliai: „Darbo dienomis esu paprasta darbuotoja, tačiau savaitgaliais tampu tikra princese!“, - dailymail.co.uk sakė moteris.

Daugiau nei dvidešimt metų renginių organizavimo ir vedimo srityje turinti australė Natalie Faulkner buvo nusprendusi kuriam laikui atitrūkti nuo smagios veiklos: „Maniau, jog turiu susirasti „suaugusio“ žmogaus darbą, o ne linksminti vaikus, tad pradėjau dirbti srityje, susijusiose su žurnalistika ir marketingu, tačiau visa tai jau buvo įaugę mano kraujyje...“, - pasakojo moteris.

Vaikų šypsenas ir juoką dievinanti moteris po ilgų dvejonių ryžosi įkurti įmonę, organizuojančią vaikų šventes, tačiau, kad ji tokio populiarumo sulauks, nieks net negalėjo pagalvoti: „Dirbdavau penkias dienas marketingo srityje, o savaitgalį pravesdavau šešis gimtadienius... Buvo įtemptas laikas“, - prisiminimais dalijosi N. Faulkner.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 3000 švenčių dalyvavusiai moteriai toks darbas niekuomet nepabosta: „Viena labiausiai atmintyje įstrigusių švenčių buvo prieš kelerius metus – tuomet visiems susirinkusiems buvo paskelbta, kad mažoji jubiliatė nebeserga vėžiu. Dėl tokių akimirkų verta gyventi...“, - minėjo N. Faulkner.

REKLAMA

Jeigu norėtumėte, kad ir Jūsų mažylio šventėje apsilankytų ši moteris, turėtumėte paruošti nemenką sumelę. Valanda jos pasirodymo su Jūsų išsirinktu personažu, žaidimais, dainomis, nuotrauka ir dovana Jūsų vaikui – 250 eurų, dvi valandos – 350 eurų. Tam, kad šventė būtų įspūdinga, N. Faulkner turi 35 perukus ir virš 60 skirtingų kostiumų.

Vis dėlto iš šalies pramogas primenantis darbas ne visuomet yra labai malonus – patiriamas nuovargis ir stresas neturėtų sugadinti mažylio šventės: „Būna dienų, kai neturi nuotaikos, jautiesi pavargęs, tačiau niekuomet to neparodai. Sunkiausias darbo etapas buvo tada, kai pradėjau lauktis, mane nuolat pykino, tačiau vis bandžiau tai nuo užsakovų nuslėpti“, - juokėsi moteris.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų