REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Jai visi pavydi kūno formų! (nuotr. facebook.com)

Sulaukus paskutiniųjų nėštumo savaičių, o gal ir dienų, daugelis moterų jaučiasi pavargusios, jas kankina įvairūs skausmai ir jos laukia nesulaukia, kada ateis laikas gimdyti.

5

Sulaukus paskutiniųjų nėštumo savaičių, o gal ir dienų, daugelis moterų jaučiasi pavargusios, jas kankina įvairūs skausmai ir jos laukia nesulaukia, kada ateis laikas gimdyti.

REKLAMA

Tačiau visai kitaip jaučiasi Australijoje gyvenanti asmeninė trenerė ir fitneso modelis 28-erių Chontel Duncan. Iki pat tos akimirkos, kai prasidės gimdymas, moteris planuoja ir toliau aktyviai sportuoti.

Praeitą savaitę Chontel pasidalino vaizdo įrašu, kuriame, iki kūdikio atėjimo į šį pasaulį likus mažiau nei savaitei, pademonstravo savo griežtą sporto rėžimą.

„Iki gimdymo liko mažiau nei savaitė“, - po vaizdo įrašu, kuriame įamžinta, kaip ji atlieka irklavimą imituojančius, svorių kilnojimo ir kitus pratimus, rašė ji.

„Mažylio galva didesnė, nei mano pirmojo sūnaus Jeremiaho ir jis yra gerokai didesnis nei Jeremiahas. Vakarykščio apsilankymo pas gydytoją metu mačiau, kad pilvelyje vaikui augti ir vystytis yra labai daug vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip manote, kiek svers gimęs naujagimis? Jeremiahas svėrė 3,5 kg, o šis kūdikis prieš 2 savaites, viską apskaičiavus specialiais aparatais, jau sveria daugiau nei 3,1 kg.“

REKLAMA

Vaizdo įraše matoma, kaip Chontel su treneriu atlieka aukšto intensyvumo pratimus, prieš gimdymą treniruojančius viršutinę ir apatinę jos kūno dalis.

„Viską darau tik atsiklausus akušerių. Tai labai maža dalis to, prie ko mano kūnas yra pripratęs“, - portalui „Daily Mail Australia“ sakė ji.

Tai ne pirmas kartas, kuomet aistringa fitneso gerbėja sporto neapleidžia iki pat gimdymo.

Kai pernai metais ji susilaukė sūnaus Jeremiaho, Chontel taip pat pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji užfiksuota sportuojanti iki pirmagimio gimdymo likus 2 savaitėms.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą asmeninės trenerės gerbėjai socialinėje erdvėje suskubo komentuoti ir girti moterį.

„Tai visai kitas lygis. Džiaugiausi, jog 36 nėštumo savaitę man pavyko atsikelti nuo sofos“, - teigė viena moteris.

„Esi tikras įkvėpimas kitiems“, - pridūrė kita.

„Pastebėjau, kad nė kiek neišaugo kūno riebalų kiekis, nors pati teigi, jog yra visiškai kitaip. Tavo nėštumas mums kelia pavydą“, - rašė trečia.

Už tai, kad net ir tapus nėščia Chontel neprarado pilvo preso, ji susilaukė gausių aplodismentų, žinoma, virtualių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų