REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Inga ir Darius Budriai (TV3 koliažas)

Lietuvos pramogų pasaulio vakarėliuose ir iškilmingose puotose jau keliolika metų neįmanoma nepastebėti verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių. Šią vasarą savo penkioliktąsias vestuvių metines atšventusi pora nuolat matoma ne tik žmonių apsuptyje, bet dar dažniau – šeimos rate.

56

Lietuvos pramogų pasaulio vakarėliuose ir iškilmingose puotose jau keliolika metų neįmanoma nepastebėti verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių. Šią vasarą savo penkioliktąsias vestuvių metines atšventusi pora nuolat matoma ne tik žmonių apsuptyje, bet dar dažniau – šeimos rate.

REKLAMA

I. Budrienė tikina, kad šeima jos gyvenime – pirmoje vietoje. Juolab, ji niekada nepamiršta ir visuomet kartu esančio vyro, todėl džiaugiasi ne tik jo pečiu it ramsčiu, bet ir galimybe pasitarti. Portalui tv3.lt žinoma moteris atvirai pasakojo apie jų namuose vyraujančias taisykles ir tarpusavio pamokas.

Vyriškos ir moteriškos pamokos

Gyvenant šeimoje, neišvengiamai partneriai priversti derintis, prisitaikyti vienas prie kito. Viešojoje erdvėje sklando ne vienas juokelis apie santuokų ypatybes, žmonos ir vyro santykius. Juokaujant sakoma, kad vyras tikisi, jog po vestuvių žmona nepasikeis, o pastaroji tikisi, kad vyras pasikeis į gerą. Ko vienas iš kito mokėsi Inga ir Darius?

„Man iš vyro reikėjo mokytis tolerancijos, kantrybės. Galbūt mano charakteris sudėtingesnis, aš tokia greitai užsiplieskianti esu, užsispyrusi, ne visada mokanti patylėti, kur reikia. Todėl iš vyro tikrai kantrybės mokiausi, nes jis į viską moka ramiai, apgalvotai reaguoti, priimti sprendimą, ne taip greitai ir paviršutiniškai kaip aš. Tad, dabar mūsų namuose jau nėra tų greitų, iš niekur kilusių konfliktų“, - negailėjo gerų žodžių vyrui ji.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi, ji sutuoktiniui turėjo kitą, rimtą pamoką – nepamiršti rodyti dėmesį žmonai, puoselėti santuoką ir romantiką.

„Aš jį tikriausiai išmokiau saugoti santuoką ir vienas kitą, nepamiršti rodyti dėmesį. Nes vyras to nemokėjo anksčiau, kaip pavyzdžiui, gėlių dovanoti, bet po truputį jis to išmoko. Aš jį mokiau pati rodydama pavyzdį, kad reikia romantiškai stalą paruošti ar šiltai pasitikti, ar bent žvakę uždegti.

REKLAMA

Atrodo smulkmenos, bet tai stiprina tarpusavio ryšį ir dabar jis pats to nepamiršta. Juolab, tai yra pavyzdys ir mūsų vaikams, nes trys sūnūs auga, tai turi mokėti elgtis tinkamai kaip vyrai. Kad būtų dėmesingi, vyrus reikia to išmokyti.

Moterys dažnai dėl to skundžiasi, man ir pačiai atrodė keista, kad jis to nemokėjo. Bet jeigu žmogus to neišmokytas daryti, tai jį kažkas turi išmokyti, gražiai ir ne per prievartą. Rodyti pavyzdį, manau, svarbiausia ir efektyviausia“, – tikina Inga.

Moteris pasakoja, kad pati ruošdama galvodavau, kad kada nors sulauks tokio pačio atsako. Būtent taip ir įvyko, todėl staigmenos ir dovanėlės – jiems abiem tapo įprastos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausios Budrių namų taisyklės

Kaip ir kiekviena šeima, Inga ir Darius turi savo vertybes ir taisykles, kuriomis vadovaujasi namuose, kurdami tvirtą šeimos pagrindą. Kaip atskleidė žinoma moteris, jai tvirtos ir gražios šeimos, poros pavyzdys Lietuvoje yra Prezidento Valdo Adamkaus ir žmonos Almos šeima.

„Visgi, turbūt pati pagrindinė mūsų taisyklė tokia, kad šeimoje viską darome kartu. Yra bendras laisvalaikis ir pramogos, viskas bendrai ir kartu. Pas mus nėra atskirų atostogų, pramogų, laisvalaikio. Ir mes tai esame sutarę nuo pat pirmų dienų, kad nebus atskirų mergaičių ar berniukų vakarėlių.

Buvo mūsų kažkurios vestuvių metinės, kai kažkam kilo idėja surengti bernvakarį ir mergvakarį, bet mes nusprendėm ir mokėjom apjungti tai, kaip ir visas šventes. Neturime jokių atskirų atostogų, kad pailsėti vienam nuo kito, turim sugebėti nepavargti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad tai padeda mums, nes žinom, kas kur yra, ką veikiam ir nekyla dėl to kažkokių papildomų klausimų ar nesusipratimų. Nežinau, ar tai galima patarti ir kitiems, nes, visgi, turbūt turėtų sutapti pomėgiai žmonių. Mūsų, šiuo atveju, sutampa, nes ir darbo pobūdis yra šeimyninis, ir mes visą laiką būnam kartu“, - tvirtai teigė I. Budrienė.

Daugeliui kiltų klausimas, kaip išvengti rutinos ir nepabosti vienas kitam, regis, Budriai rado išeitį, kaip to išvengti.

„Be abejo, yra ir pas mus rutinos, bet ji nevargina. Ir aš kaip tik džiaugiuosi, kad vyras nenori lėkti kažkur žvejoti ar žiūrėti krepšinį, o kaip tik būti su šeima. Randam tokias pramogas, kad ne tik abiem būtų gerai, bet ir vaikams, draugams. Mes stengiamės suburti žmones: draugų ratus, šeimas, nėra atskirų pasibuvimų. Ne kad tik vyrai ar moterys, bet su šeimomis ir vaikais pramogautume kartu“, - atskleidžia Inga.

Pasak jos, viskas atrodo paprasta, kai turi tą žmogų, kai gali su juo kurti ir gyventi. Todėl ir sprendimai jų šeimoje priimami bendrai, kaip ir sprendimas paimti globoti Mantą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų