REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Kim Kardashian (nuotr. Vida Press)

Pastaruosius pusė metų Kim Kardashian viešumoje rodėsi mažai, o ir laisvalaikį leido ramiau. Visa tai dėl to, kad moteris vis dar negali atsigauti po Paryžiuje įvykusio užpuolimo ir apiplėšimo, kai su ginklu į viešbučio kambarį įsilaužę asmenys pagrobė prabangius papuošalus.

18

Pastaruosius pusė metų Kim Kardashian viešumoje rodėsi mažai, o ir laisvalaikį leido ramiau. Visa tai dėl to, kad moteris vis dar negali atsigauti po Paryžiuje įvykusio užpuolimo ir apiplėšimo, kai su ginklu į viešbučio kambarį įsilaužę asmenys pagrobė prabangius papuošalus.

REKLAMA

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ metu Kim pripažino, kad nuolatinis brangenybių demonstravimas ir vietų, kuriose ji su šeima leidžia laiką, atskleidimas turėjo liautis, kad nebepasikartotų tokie įvykiai.

Šią savaitę internetiniuose portaluose pasirodė nuotraukos iš jos bei sesers Kourtney ir draugių atostogų Meksikoje. Ar Kim pamiršo sau kažkada duotą pažadą apie didesnį saugumą ir paslaptingumą?

Vietovė, kurioje apsistojo merginos, nebuvo aptverta aukštomis tvoromis ar kitaip paslėpta. Kim labai atvirai linksminosi „Casa Aramara“ atostogų kurorte Punta Mitos mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Kim Kardashian taip pat nesigėdijo pasidalinti nelabai maloniomis istorijomis, pavyzdžiui, kad jos sesuo Kourtney net 4 kartus padauginusi alkoholio apsivėmė ir užmigo iš organizmo pašalintuose skysčiuose. Gerbėjai tik spėlioja, kodėl moteris staiga ėmė elgtis taip neatsargiai ir nieko nebeslėpė.

REKLAMA

Su paparacais susitaria dėl nuotraukų

Šioje pramogų industrijoje žinoma, kad kai kurios įžymybės bendradarbiauja su paparacais, jog šie jas įamžintų tam tikruose renginiuose, vakarėliuose ar miesto gatvėse, ypač tai aktualu paplūdimiuose laisvą laiką leidžiančioms garsioms asmenybėms. Be to, už neva „slaptai“ padarytas nuotraukas gautas piniginis atlygis pasidalinamas tarp nuotraukas užsakiusios žvaigždės ir fotografo.

Žinant, jog kiekvienas Kim gyvenimo žingsnis yra apgalvotas iki smulkmenų, lengva pradėti mąstyti, kad ir bangose pozuojanti moteris įamžinta neatsitiktinai.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas nėra jokių įrodymų, kad Kim Kardashian pasipelnė iš tokių fotografijų, tačiau neatrodo, kad kurorte besiilsinčios moterys linksminosi privačiame ir tik kurorto svečiams skirtame paplūdimyje. O jei vis dėlto smėlio ruožas prie jūros priklausė „Casa Aramara“, šalia visą laiką būtų stovėję apsauginiai, kurie tikrai neleistų bet kokiems asmenims fotografuoti Kim, jos sesers Kourtney ir draugių.

Be to, nėra žinoma, kad Kim prašė fotografo ištrinti kai kurias nuotraukas, kuriose moteris užfiksuota ne iš geriausios pusės.

Įvaizdžio keitimas

Kaip ir didieji Madonna ir Jėzus, Kim Kardashian turėjo net keletą viešų „personažų“ ir susikurtų įvaizdžių. Iš pradžių apie Kim sužinojome, kai siekdama bet kokio dėmesio ji, atseit, netyčia paviešino vaizdajuostę, kurioje ji užfiksuota besimylinti su garsiu amerikietiškojo futbolo žaidėju. Vėliau moteris draugavo su Paris Hilton, buvo jos asistente ir stiliste, o įsisiūbavus karjerai ji reklamavo įvairius daiktus – nuo sniego batų iki energetinių gėrimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada spaudoje ir internete pasirodė nauja Kardshian seserų klano banga. Visos 3 seserys pakeitė įvaizdžius, filmavosi realybės šou, o jų vardai mirgėjo spaudos antraštėse.

Taip gerai pramogų pasaulyje nusimananti Kim žino, ko reikia žmonėms ir ko nori pasaulis. Jiems rūpi drama, meilės paslaptys ir skandalai, netikėti aprangos deriniai ir intriguojančios fotosesijos. Kim visą tai darė, o rezultatus patys matote.

Trumpai trukusią santuoką su krepšininku Krisu Humphries sekė netikėtas romanas su Kanye Westu. Kim žinomumas vis augo, kol galiausiai ji su vyru, naujagime North West ir prabangiu sužadėtuvių žiedu atsidūrė ant amerikietiškojo „Vogue“ žurnalo viršelio.

REKLAMA

Tai buvo didelis žingsnis karjeroje, tačiau, norint išlikti stiliaus ikona ir toliau būti žinoma visame pasaulyje, Kim turėjo kažkaip įtvirtinti savo vardą spaudoje.

„Paper“ žurnalui moteris pozavo nuoga. Toks jos poelgis ir atviras figūros demonstravimas garantavo susprogdinti internetą, bet antrą kartą tapusi nėščia Kim nustojo rengti ir dalyvauti fotosesijose be drabužių ir visą dėmesį skyrė nėštumui.

Ar galėjo šios praeitą savaitę pasirodžiusios nuotraukos būti vienas tų žingsnių, kuriais Kim save pristato kaip naują ir patobulėjusią asmenybę, teigiančią, jog „taip, aš graži“, stipri ir ideali, bet tokia gali būti ir tu?

REKLAMA

Ką iš tikrųjų slepia neretušuotos Kim Kardashian užpakaliuko nuotraukos?

Nesame tikri, kad Kim leido jos celiulito nuotraukoms būti paviešintoms internete ir nėra žinoma, ar ji iš to pasipelnė, bet, jei vadovausimės jos paskutiniu pokalbiu apie saugumą ir privatumą, rodos, jog jai nė kiek nerūpi faktas, kad kiekvienas žmogus matė jos užpakaliuką.

Vienas tikrai aišku: Kim žino, kaip išlikti naujienų antraštėse, kad ir ką bedarytų.

Būtent dėl to turėtume lenktis moters turimai kompetencijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų