REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švietimo ir mokslo ministerija pranešė, kad paskelbtas kvietimas teikti paraiškas naujiems institucijų partnerysčių projektams vykdyti pagal Lietuvos ir Šveicarijos bendradarbiavimo programą „Moksliniai tyrimai ir plėtra“. Lietuvos mokslo institucijų bendradarbiavimui su Šveicarijos partneriais bus paskirstyta 1 mln. Šveicarijos frankų, arba 0,909 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Projektai, skirti Lietuvos ir Šveicarijos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimui, suteiks galimybę mokslininkams vykti į mokslines stažuotes, vizitus, konferencijas, organizuoti bendrus renginius, rengti bendras mokslo publikacijas.

REKLAMA

Finansavimo konkurse gali dalyvauti humanitarinių, socialinių, fizinių, biomedicinos, žemės ūkio ir technologijos mokslo sričių mokslininkai. Ilgiausia galima projektų trukmė – 9 mėnesiai. Vienas institucijų partnerystės projektas gali apimti iki 3 renginių ir iki 5 stažuočių. Didžiausia galima vieno projekto vertė – 0,409 mln. eurų.

Paraišką galima teikti tik elektroniniu būdu, užpildant formą elektroninėje sistemoje http://sistema.lmt.lt/ iki 2015 m. birželio 30 d. 16 val. Konkursą skelbia ir būsimus projektus koordinuos Lietuvos mokslo taryba.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos mokslo taryba kviečia į informacinį renginį, skirtą pristatyti paskelbtą kvietimą. Renginys vyks gegužės 29 d. 10 val. (Gedimino pr. 3, Vilnius).

Įgyvendinant Lietuvos Respublikos ir Šveicarijos Konfederacijos bendradarbiavimo programos, kuria siekiama sumažinti ekonominius ir socialinius skirtumus išsiplėtusioje Europos Sąjungoje, programą „Moksliniai tyrimai ir plėtra“ Lietuvos ir Šveicarijos mokslo ir studijų institucijos jau vykdo 11 bendrų mokslinių tyrimų projektų. Pagal Lietuvos ir Šveicarijos susitarimą dvišaliams moksliniams tyrimams skirta 9,708 mln. Šveicarijos frankų, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų