REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Savivaldybė atkreipia dėmesį, kad neteisingai interpretuojant vakar priimtą Tarybos sprendimą dėl registracijos į darželius tvarkos pakeitimo, žiniasklaidoje pasirodžiusi informacija klaidina vilniečius tėvus – vakar patvirtinta nauja registracijos į darželius tvarka, o ne grąžinta senoji.

REKLAMA
REKLAMA

„Patobulinus esamą elektroninę informacinę sistemą, vakar patvirtinta visiškai nauja registracijos į darželius tvarka. Grįžti prie senosios tvarkos, dar vadinamos „popierinės“, kai iki 2012 m. eilės buvo sudaromos pačiuose darželiuose, – nesvarstoma“, – sako Artūras Zuokas.

REKLAMA

Iki šiol prašymai būdavo priimami tik tais kalendoriniais metais, kuriais pageidaujama vaiką leisti į darželį, o konkreti jų pateikimo data buvo nustatoma administracijos direktoriaus įsakymu. Įsigaliojus pakeitimui, elektroninėje centralizuotoje sistemoje tėvai prašymus galės registruoti nuolat, nelaukdami konkrečios datos, – kad ir tik gimus vaikui.

Naujasis sprendimas įsigalios kitą dieną po to, kai jis bus paskelbtas teisės aktų registre. Apie tai Savivaldybė informuos vilniečius papildomai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų