REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos Dūma patenkino „Jedinaja Rossija“ partijos narės Alinos Kabajevos prašymą nutraukti jos įgaliojimus, dėl darbo pakeitimo.

Rusijos Dūma patenkino „Jedinaja Rossija“ partijos narės Alinos Kabajevos prašymą nutraukti jos įgaliojimus, dėl darbo pakeitimo.

REKLAMA

Dūmos reglamento komiteto pirmininkas Sergejus Popovas patikslino, kad toks sprendimas buvo priimtas tą pačią dieną, kai buvo gautas A. Kabajevos prašymas – rugsėjo 15-ąją. Parlamentaras neatmetė galimybės, kad kolegės prašymas bus oficialiai svarstomas ne eilės tvarka jau antradienį.

Dabar A. Kabajeva turėtų stačia galva panerti į verslą. Olimpinė meninės gimnastikos čempionė taps „Nacionalinė media grupė“ (NMG) valdybos pirmininke. Primename, kad „NMG“ – vienas stambiausių televizijos tinklų Rusijoje. Holdingas valdo 72,4 proc. „5 kanal“, 25 proc. „Pervyj kanal“, 68 proc. „RenTV“, 73,2 proc. laikraščio „Izvestija“ ir 100 proc. „Russkaja služba novostej“, taip pat daugelio kitų žiniasklaidos priemonių akcijų.

„NMG“ įkurta 2008-ais, „susimetus“ banko „Rossija“ vienam iš akcininkų Jurijui Kovalčiukui, plieno giganto „Severstal“ savininkui Aleksejui Mordašovui, draudimo bendrovėms „Sogaz“ ir „Surgutneftegaz“. Šiuo metu direktorių tarybai vadovauja Kirilas Kovalčukas, Jurijaus Kovalčuko, patenkantis į artimiausius V. Putino globos ratus, giminaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kad Atėnų olimpinių žaidynių laimėtoja nusprendė palikti parlamentą, buvo didelis siurprizas – anksčiau apie tai nebuvo jokių užuominų. Nors, šią moterį jau senokai gaubia paslaptys, ypač, tos kurios susijusios su asmeniniu gyvenimu.

REKLAMA

Pirmą sykį apie A. Kabajevos ir neseniai oficialiai išsiskyrusio V. Putino romantiškus santykius prabilo „Moskovskij korespondent“ dar 2008-ais. Tuomet V. Putinas netgi turėjo viešai teisintis. Jis pareiškė, kad „niekada nesuprato tų, kurie su kažkokia karštine perkelia savo erotines fantazijas į kitų asmeninį gyvenimą“, pažymėjęs, kad šiuose ganduose nėra „nė žodžio teisybės“. Tiesa, iki teismų žygiuoti niekam nereikėjo – netrukus oligarcho Aleksandro Lebedevo laikraštis buvo uždarytas.

Vėliau moteris ne sykį spaudos buvo „medžiojama“ dėl tariamų V. Putino palikuonių atsiradimo. 2009-ais ir 2013-ais A. Kabajeva turėjo neigti pasirodžiusius spaudoje pranešimus apie tariamai gimusius didžiojo vado vaikus. „Vaikas ant mano rankų yra giminaitis, jis ne mano“, – teisinosi buvusi gimnastė. V. Putino ištikimasis atstovas spaudai D. Peskovas patikino – jo vado gyvenime nėra jokių kitų moterų.

2013-ųjų birželį V. Putinas išsiskyrė su žmona Liudmila, su kuria santuokoje pragyveno 30 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų