REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Latvių aiškiaregė: įpykusi žmona gali įtaisyti ne tik ragus, bet ir nemigą

Bioenergetikė I. Tarane tikina, kad nelaimes žmogui galėjo „uždirbti“ protėviai

Jei iš giminės vienas po kito išeina vyrai, jei šeima niekaip negalite susilaukti vaikelio, gali būti, kad tai – bausmė. Tačiau nebūtinai jūs padarėte tai, už ką jus baudžia likimas, teigia latvių aiškiaregė Irina Taranė, prieš kurį laiką viešėjusi Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Savo šalyje pagarsėjusi kaip unikalių gebėjimų turinti moteris, ne tik nuimanti užkalbėjimus, prakeikimus, apsauganti nuo juodosios magijos, bet ir išvalanti namus nuo susikaupusios neigiamos energijos bei padedanti susivokti, kur slypi besikartojančių nesėkmių ar nelaimių priežastys aiškiaregė teigia, kad praktiškai visiems, patekusiems į „kiūčių ruožą“, galima padėti.

REKLAMA

Giminės vyrus išsiveda prosenelis

„Kartais šeimos skundžiasi, kad jų vaikai labai serga, gimė nesveiki, tragiškai žuvo ar apskritai negali susilaukti vaikų. Kai tėvai klausia, kodėl taip atsitinka, tenka keliauti labai toli į praeitį. Dažniausiai pamatau, kad kažkas iš protėvių yra padaręs ką nors negero – gal žmogų nužudė, gal dar ką, o „atbalsis“ sugrįžta jau šios kartos atstovams“, – pasakoja I. Taranė. Pasak jos, jei kažką negero padarė vyriškos giminės atstovas, tai nelaimės lydi tos šeimos berniukus. „Motina kankinasi, nes jos vaikutis serga arba ji negali susilaukti vaikų, tačiau jos kaltės čia visai nėra“, – sako aiškiaregė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris, į kurią kreipiasi ir ieškantys dingusių artimųjų, sako, kad tokios situacijos, kai reikia pasakyti, jog to žmogaus jau nebėra tarp gyvųjų – pačios sunkiausios. „Nors jau praėjo keleri metai, tebeprisimenu istoriją, kaip atėjo moteris – viena iš tų, kurias astrologai vadina „jaunomis sielomis“. Dingo jos paauglys sūnus. Pasižiūrėjau ir nežinau, kaip pasakyti motinai, kad jį nuskendusį suras po poros mėnesių jį suras. Pasakiau – ieškokite vandenyje. O kai jį pagaliau rado, paaiškėjo, kad jis nuskendo pelkėje“, – prisimena I. Tarane.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl taip nutinka, ar žmonės prašo paaiškinti priežastis, dėl kurių nelaimės pilasi tarsi iš gausybės rago?, – klausiame Latvijos aiškiaregės ir bioenergetikės.

„Žinoma. Vieni nori tik sužinoti, kitiems rūpi, ar galima ką nors pakeisti, ištaisyti. Šiuo konkrečiu atveju paaiškėjo, kad neseniai mirė moters dėdė, šiek tiek anksčiau jos tėvas, dar kažkas – visi vyrai. O po to pamačiau labai senus laikus – verkiančią pusnuogę moterį, kurią apvogė ir nužudė jos prosenelis. Dėl to netektys ir persekioja šią šeimą iš kartos į kartą – kaip koks bumerangas grįžta giminės vyrams“, – atsako ji. Ir priduria: „Net jeigu jūs, darydami ką nors blogo, esate įsitikinę, kad nieko už tai jums nebus, atpildas ateis. Tačiau jis gali kirsti ant visai nekalto jūsų giminaičio pečių“.

REKLAMA

Nemigą „pribūrė“ buvusi žmona

Ponia Irina sako, kad nukentėti galima ne tik dėl to, kad atsiveja praeities šešėliai. Ne mažiau pakenkti , tvirtina ji, gali ir tyčia, kai kada net pačių artimiausių žmonių padarytas blogis. Ir pasakoja dar vieną istoriją.

„Į mane kreipėsi vyras – tvarkingas, darbštus, bet jau kelerius metus beveik negalintis miegoti – užmiega, bet netrukus pabunda, vėl užmiega – ir vėl pabunda. Kai pradėjome kalbėtis, jis prisiminė, kad kai skyrėsi su žmona, pastebėjo, kad ji kažką išbarstė virtuvėje. Tai vadinasi „pakiša“. Ją užkalba ir palieka to žmogaus, kuriam linki blogo, namuose. Ir kol jos nesurasi ir nesunaikinsi, tol tęsis bėdos, kurių palinkėjo tas, kuris padarė „pakišą“, – pasakoja ji ir tuojau pat įspėja – jei namuose rasite kokį nors nesuprantamą daiktą, jokiu būdu nelieskite jo rankomis. „Geriau apsimaukite pirštines, o neaiškios kilmės šiukšles sušluokite“, – pataria ji.

REKLAMA

O ką daro bioenergetikas?, – smalsaujame. „Namus reikia išvalyti nuo neigiamos energetikos. Tai daroma tam tikrais būdais. Apie juos nepasakosiu, nes neišmanantis kaip tai daryti gali tik dar didesnę bėdą prisišaukti“, – atsako Irina.

Latvių aiškiaregė įspėja, kad net jei esate labai supykę ar įžeisti, neieškokite magiškų ritualų aprašymų ir neatlikite jų – nelinkėkite kitiems blogo. „Padaryti ką nors blogo ar palinkėti pikto nesunku. Tai daug lengviau negu padėti paveiktam žmogui atsitiesti. Bet vieniems norėčiau priminti, kad už viską anksčiau ar vėliau reikia mokėti, o kitiems – kad ateis laikas ir likimas jūsų skriaudėjams pats atseikės pagal nuopelnus“, – tvirtina I. Tarane.

Moteris balsas.lt žurnalistams papasakojo ne vieną istoriją, nutikusią žmonėms, su kuriais ji susitiko įvairiose šalyse. Tačiau apie tai – kitą kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų