REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviško startuolio „Rotten WiFi“ komanda, prieš du mėnesius pristačiusi to paties pavadinimo aplikaciją, pranešė surinktą informaciją, kokiose šalies vietose yra geriausias belaidis interneto ryšys bei kaip jį vertino patys vartotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, gauti duomenys parodė, kad per 60 dienų „Rotten WiFi“ aplikacija žmonės naudojosi 151 pasaulio šalyje. Aktyviausiai testuota Filipinuose (12,6%), Lietuva atsidūrė antroje vietoje su 7,5%, nedaug atsiliko Ekvadoras - 7,1%, Venesuela - 5,6%, JAV - 5,2%.

REKLAMA

Viso laikotarpio metu „Rotten WiFi“ programėlė „apsilankė“ 185 viešbučiuose ir 36 oro uostuose visame pasaulyje. Lietuvoje „Wi-Fi“ ir 3G interneto ryšys buvo išmatuotas ir įvertintas 126 miestų, miestelių, kaimų, gyvenviečių viešose ir privačiose erdvėse. Dažniausiai aplikacija naudota didžiuosiuose miestuose. Žmonės programėle ištestavo 7 viešbučius penkiuose Lietuvos miestuose, o gauti duomenys atskleidė, kur yra geriausiai tenkinami vartotų bevielio ryšio lūkesčiai pagal duomenų atsisiuntimo greitį.

REKLAMA
REKLAMA

Novotel Vilnius Centre, Vilnius. Atsisiuntimo greitis - 14,1 Mbps, vertinimas 7/10 Viešbutis Margis, Trakai. Atsisiuntimo greitis – 11,0 Mbps, vertinimas 7/10 Radisson Blu Astorija, Vilnius. Atsisiuntimo greitis – 7,9 Mbps, vertinimas 7/10 Comfort Hotel, Vilnius. Atsisiuntimo greitis – 7,3 Mbps, vertinimas 6/10 Europa Royale Hotel, Druskininkai. Atsisiuntimo greitis – 5,3 Mbps, vertinimas 5/10 Viešbutis Gabija, Palanga. Atsisiuntimo greitis – 5,3, vertinimas 5/10 Viešbutis Nidus, Nida. Atsisiuntimo greitis – 653 kbps, vertinimas 3/10

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad kol kas „iOS“ platformai skirta programėlė leidžia įvertinti bevielio ir 3G ryšio techninį greitį viešosiose erdvėse bei suteikia galimybę vartotojams išreikšti savo (ne)pasitenkimo lygį bei nuomonę apie gaunamą paslaugą, taip pat pamatyti jau įvertintų vietų žemėlapį.

„Rotten WiFi“ tinklalapis startuos už 2 savaičių, o „Android“ versija - už 3 savaičių. Tinklalapio aplikacija leis atsisiųsti žemėlapį su jau ištestuotomis interneto vietomis bet kurioje pasaulio šalyje, kur planuojama keliauti ir juo naudotis neprisijungus prie tinklo, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų