REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad „Volkswagen“ vėl lips ant grėblio – kažkada gamintas „Phaeton“ nebuvo pats sėkmingiausias kompanijos modelis, o dabar Volfsburgo kompanijos galvos nusprendė, kad didžiulis sedanas modelių gamoje bus vėl.

REKLAMA
REKLAMA

2015 metų pabaigoje ar 2016-ųjų pradžioje „Volkswagen“ ruošiasi pristatyti naujos kartos „Phaeton“ modelį. Jei tikėti neoficialia informacija iš Volfsburgo, automobilis bus gaminamas naudojant naujos kartos „Audi A8“ platformą ir išsiskirs neįprastu stiliumi. Šiuo metu jokių oficialių naujojo „Phaeton“ eskizų dar nėra, tad dalinamės su jumis tik vokiečių leidinio „Autobild“ dailininkų vizijomis ir spėlionėmis apie būsimo „Volkswagen“ flagmano išvaizdą.

REKLAMA

Manoma, kad naujasis „Phaeton“ gaus gerokai didesnį kėbulą, kuris bus gaminamas iš aliuminio. Gali būti, kad vėliau pasirodys ir ilgabazė kompanijos flagmano versija. Šaltiniai Volfsburge užsimena, kad po variklio dangčiu gali įsikurti net ir 550 a.g. W12 tipo variklis, dabar naudojamas „Bentley Continental“.

Kam toks monumentalumas ir konkurencija koncerno viduje? O dėl Kinijos rinkos. Nes būtent ten prabangūs europiniai automobiliai yra graibstyte graibstomi. Na, o europiečiai, panašu, rinksis naujojo „Phaeton“ versijas su kuklesniais ar hibridiniais varikliais.

Šaltiniai Volfsburge teigia, kad pardavėjų salonuose naujasis „Volkswagen Phaeton“ pasirodys ne anksčiau, kaip 2016 metų pradžioje, praėjus keliems mėnesiams po naujos kartos „Audi A8“ debiuto.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų