REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt Utenos regiono aplinkosaugininkai sulaikė du pažeidėjus, kurių automobilio bagažinėje rado žuvų laimikį.

REKLAMA
REKLAMA

Aplinkosaugininkus apie įtartiną sustabdytą automobilį informavo Valstybinės sienos apsaugos tarnybos Ignalinos rinktinė.

REKLAMA

Pasieniečių ekipažas Zarasų rajone prie Drūkšių ežero sustabdyto automobilio bagažinėje aptiko 25 lydekas, karšį ir lyną. Apie žuvis automobiliu važiavę vyriškiai teigė nieko nežinantys.

Atvykus Utenos regiono aplinkosaugininkams, sulaikytieji šmaikštavo, esą žuvys pačios į bagažinę įšokusios. Jų fantazija išblėso pareigūnams nusekus pėdsakais iki Drūkšių ežero. Ten rasta ką tik naudota medinė valtis privertė sulaikytuosius prisipažinti.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai surašė protokolą ir paėmė žvejybos įrankius – tinklus. Šie pažeidėjai pareigūnams įkliūva jau ne pirmą kartą – vienas sulaikytas jau penktą, kitas – ketvirtą kartą. Šįkart jų padaryta žala gamtai siekia kiek daugiau nei 14 tūkst. litų. Be šios žalos atlyginimo, jiems taip pat gresia bauda nuo 400 Lt iki 1 000 Lt. Taip pat bus konfiskuota ir brakonierių valtis.

Be to, automobilį vairavęs pažeidėjas neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Panašu, kad ši žvejyba vyrams atsieis brangiai ir bent kurį laiką jie daugiau nebenusižengs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų