REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėse Amerikos Valstijose yra tokia trumpametražių filmų prodiuserių kompanija „Petrolicious“. Šie vyrukai duonai ir vynui užsidirba kurdami trumpus filmukus apie istorinius automobilius. Paskutinio jų darbo herojai – istoriniai „Porsche 911“ ir automobilių pasaulyje neblogai žinomas jų šeimininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Ar teko jums ką nors girdėti apie tokį vyruką Jeff Zwart? Tai žmogus, kurio gyvenimas neatsiejamas nuo „Porsche“. J. Zwart daugiau nei 20-mt metų dirba su „Porsche“ reklamomis. Jis filmavo ir fotografavo daugybę reklaminių šio gamintojo kampanijų, užsiimdavo viešaisiais ryšiais sporto renginiuose. Tad nenuostabu, kad J. Zwart važinėja tik su „Porsche“ automobiliais.

REKLAMA

Vienas iš jo automobilių – dar „901“ gamykliniu indeksu žymėtas „Porsche 911“. Tai automobilis, kurį kadaise vairavo šio vyruko tėvas. Beje, tai buvo pirmas automobilis, kurį J. Zwart mokėsi vairuoti. Automobilis puikiai rieda ir šiandien – amerikietis teigia, kad su juo važinėja vos ne kiekvieną dieną. Na, ne veltui vokiečiai mėgsta pasigirti, kad net 70 proc. iš visų kada nors pagamintų „Porsche“ vis dar važiuoja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų