REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktojo bendrovės „Apple“ programinės įrangos parduotuvės „App Store“ gimtadienio proga šią savaitę jos lankytojams siūloma galimybė nemokamai parsisiųsti kai kurių populiarių programų ir žaidimų, skirtų „iOS“ operacinės sistemos įrenginiams.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp jų minimi žaidimai „Badland“, „Infinity Blade II“, „Superbrothers: Sword and Sworcery EP“, „Tiny Wings“ ir „Where's My Water?“.

REKLAMA

Be to, pasak leidinio „The Verge“, kai kurias taikomąsias programas „iPhone“ telefonams ir „iPad“ planšetėms jubiliejinio parduotuvės gimtadienio proga galima įsigyti su nuolaida. Tarp jų minimos „Barefoot World Atlas“, „Day One“, „Over“ ir „Traktor DJ for iPad“. Nuolaidos šioms ir kitos „App Store“ programoms siekia nuo 0,99 iki 19,99 JAV dolerių.

Pranešama, kad kol kas sunku pasakyti, kiek programų ir žaidimų siūloma su šventinėmis nulolaidomis: akcija prasidėjo pirmadienį ir truks, manoma, iki savaitės pabaigos. „App Store“ internetinės parduotuvės gimtadienis švenčiamas liepos 10 d.

Pasak leidinio, gali būti, kad netrukus „App Store“ atidarys specialų šventinių nuolaidų skyrių ir perkels į jį nemokamas ir atpigintas programas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų