REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Toks vaizdas – ne silpnų nervų žmonėms. 43 metų Antonio Lopezas Chajus gyvena be ketvirtadalio galvos. Siaubingą sužeidimą amerikietis gavo bare, kai norėjo „užgesinti“ kilusį ginčą. Teisme jam skirta 44,5 mln. eurų kompensacija, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Tai didžiausia kompensacijos suma, kokią žmogus yra gavęs Kalifornijoje. Taip pareiškė A. L. Chajaus advokatas.

REKLAMA

2010 metų balandžio 20 dieną A. L. Chajus su savo broliu ir dviem sūnėnais aplankė barą pavadinimu „Barra Latina“. Netikėtai du jo giminaičiai susiginčijo su baro vadybininku ir apsaugos darbuotoju. Vyras įsiterpė, norėjo sutaikyti įsikarščiavusias puses, tačiau apsauginis griebė jį ir ėmė mušti lazda.

A. L. Chajus per galvą gavo aštuonis lazdos smūgius, keturiskart jo galva trenkėsi į grindis. Dailininko profesiją turintį vyrą apsaugos darbuotojas talžė iki sąmonės netekimo. Ligoninėje dalis nukentėjusiojo kaukolės turėjo būti tuoj pat pašalinta.

REKLAMA
REKLAMA

A. L. Chajus išgyveno, tačiau iki šiandien negali kalbėti, jį nuolat reikia prižiūrėti, pats negali paeiti. Vyro advokatas Federico Sayre‘as pirmadienį spaudos konferencijoje kalbėjo: „Jo galva atrodo kaip pyragaitis, kurio 25 procentai buvo išpjauti.“

Kaip teigia „Daily Mail“, sužalotasis vyras padavė apsaugos bendrovę į teismą, pastarasis paskelbė rekordinę kompensacijos sumą. Ar A. L. Chajus gaus visus 44,5 mln. eurų, kol kas neaišku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų