REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Juozas Statkevičius išties apdovanotas daugeliu talentų: jis jaučia stilių tarsi savo paties prigimtį, savąja gražbylyste, ko gero, sugebėtų net tigrą įtikinti atsisakyti mėsos, jis niekada nesensta ir svarbiausia – yra neprilygstamas pašnekovas, kurio galima klausytis valandų valandas. Be to, jis žino daugybę įdomiausių istorijų, kurias papasakos per „Pasivaikščiojimus“ su Ryčiu Zemkausku.

REKLAMA
REKLAMA

Žymiausias Lietuvos dizaineris neieško žodžio kišenėje (tai klišė, bet šį apibūdinimą jam nuolat klijuoja), niekada neišsižada išsprūdusių žodžių, o jei jaučia, kad pasakė per daug – neriasi iš kailio, kad vis tiek liktų nugalėtoas.

REKLAMA

Jis verslininkas, jis menininkas, jis nevengia pasisakyti aktualiomis visuomenei temomis, jį lengva supykdyti, bet sunku nuginčyti, jis ryškus ir protingas. Jis dirba kaip pamišęs, jo profesinė disciplina galėtų būti pavyzdys daugeliui ir jis turi teisę pasakyti: „Valdžia gali sau leisti netesėti pažadų, o mano klientas ateina ir sako – mano vestuvės yra po mėnesio. Ir aš negaliu jam pasakyti – nespėjau.“ Beje, ši frazė į TV1 „Pasivaikščiojimus“ nepateko. Daug kas nepateko. Pašnekesys buvo toks įdomus ir turiningas, kad R. Zemkauskui norėjosi sukurti dvi laidas su Juozu. Bet taip negalima, nes „Pasivaikščiojimai su Juozu Statkevičium“ turi būti tik vieni.

Vienintelė ir nepakartojama laida per TV1 šį šeštadienį 15.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų