REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Korėja pagrasino paviešinti visus kartu su slapta BBC komanda keliavusių studentų pasų duomenimis ir asmeninę informaciją, skelbia Dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Komunistinė valstybė Londono ekonomikos studentams ne visai diplomatiško turinio elektroninį laišką išsiuntė po to, kai paaiškėjo, kad istorijos profesoriumi apsimetęs Johnas Sweeney iš tiesų yra panoramos reporteris.

REKLAMA

Kuomet studentų turistinė grupė grįžo į Didžiąją Britaniją, su mokykla susisiekė Šiaurės Korėjos vyriausybės atstovas, išreiškęs priekaištus dėl to, kad „ponas Johnas Paulas Sweeney nėra

Londono ekonomikos mokyklos (LSE) istorijos profesorius, o prie studentų grupės prisijungęs slapta dirbantis BBC žurnalistas. Jei žurnalistai būtų sučiupti savo rizikingos viešnagės Šiaurės Korėjoje metu, visa grupė būtų suimta, tardyta ir greičiausiai sulaikyta ilgesniam laikui.

REKLAMA
REKLAMA

Elektroniniame laiške, kurio ištraukas Dailymail.co.uk žurnalistai tikina skaitę skelbiama: „Įspėju jus, kad paskelbsiu pasauliui ir visai tarptautinei žiniasklaidai apie tą apgaulę padarytą LSE studentų vardu.

Pasilieku sau teisę viešai paskelbti visą asmeninę informaciją, įskaitant jūsų pasų duomenis, idant pademonstruočiau, kad mes buvome atviri ir sąžiningi su jumis, o jūs pažeidėte Korėjos Liaudies Demokratinės Respublikos įstatymus.“  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų