REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kreditinių kortelių naudotojai, norėdami pirkti per socialinį tinklą „Twitter“, galės įrašyti specialų grotelėmis pažymėtą žodį ir iš jų sąskaitų bus nuskaityta reikalinga pinigų suma. Apie tai praneša naujienų agentūra BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Grotelėmis pažymėti žodžiai (hashtags) naudojami duomenims perduoti ne tik socialiniame tinkle „Twitter“, bet ir „Google+“. Nauju būdu įmonių „Amazon“, „Sony“ ir „Microsoft“ prekės siūlomos su nuolaida, nes siekiama pritraukti daugiau pirkėjų. Tiesa, mažmeninės prekybos ekspertai teigia, kad tai tėra reklaminis triukas ir vargu ar tokia iniciatyva pasiteisins.

REKLAMA

Ši naujovė nėra pirmasis „American Express“ projektas, susijęs su socialiniais tinklais. Įmonės atstovas nepasakė, ar projektas, be JAV, bus diegiamas ir kitose šalyse.

Brajanas Robertsas (Bryan Roberts), mažmeninės prekybos konsultacijų įmonės vadovas, teigė, kad dažniausiai pasiteisina mokėjimo technologijos, kurios palengvina vartotojų gyvenimą ar pagreitina patį pirkimo procesą. Išnagrinėjęs pirkimo per „Twitter“ schemą, jis abejojo, kad buvo pasiektas bent vienas iš šių tikslų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų