REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvių įsteigta kompanija „TransferGo“ sukūrė piniginių perlaidų tarp Lietuvos ir Jungtinės Karalystės alternatyvą bankams.

 Lietuvių įsteigta kompanija „TransferGo“ sukūrė piniginių perlaidų tarp Lietuvos ir Jungtinės Karalystės alternatyvą bankams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniaisiais praėjusių metų mėnesiais startavusi „TransferGo.com“ sistema leidžia pervesti sumas iki 20 tūkst. litų.

REKLAMA

Nepriklausomai nuo perlaidos dydžio, paslauga teikiama už 9 litų mokestį siunčiant pinigus iš Lietuvos ir 2,5 Didžiosios Britanijos svaro sterlingų vykdant perlaidą iš Jungtinės Karalystės. Gavėją pinigai pasiekia per vieną darbo dieną.

„Mūsų įmonių grupė investavo į šią kompaniją, nes mato didelę perspektyvą „TransferGo“ tarptautiniam pinigų pervedimo sprendimui, kuris yra labai patogi ir saugi, tačiau gerokai pigesnė alternatyva bankų arba kitų finansinių institucijų panašiems produktams. Finansinių paslaugų liberalizavimas iššaukė ilgalaikę paslaugų kainų mažėjimo tendenciją, kuri neišvengiamai pakeis šiuo metu nusistovėjusią tvarką“, - kalba į „TransferGo“ kompaniją neseniai investavusios rizikos kapitalo įmonių grupės „Practica Capital“ partneris bei vienas iš įkūrėjų Petras Mičiūnas

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas, norintis pervesti tam tikrą sumą pinigų iš Jungtinės Karalystės į Lietuvą arba atvirkštine kryptimi, gali pasinaudoti „TransferGo“ paslaugomis be jokių papildomų sąlygų ar sutarčių. Tereikia užsiregistruoti transfergo.com sistemoje ir žinoti pavedimo gavėjo vardą, pavardę bei sąskaitos numerį.

„TransferGo Ltd“ yra Didžiojoje Britanijoje registruota smulkių mokėjimų paslaugų teikėja, kurios veikloje yra taikomi aukščiausi finansinės ir asmeninės informacijos saugumo standartai. Kompanijos paslaugos yra reguliuojamos Jungtinės Karalystės Finansinių paslaugų institucijos („Financial Service Authority“) ir prižiūrimos Jos Didenybės Mokesčių ir Muitų kontrolės („HM Revenue & Customs“).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų