• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitų metų pavasarį, Ženevos automobilių salone bus pristatyta nauja automobilių markė „Qoros“. Tai bus „premium“ segmento automobilių gamintojas, tiesa, iš Kinijos. Tačiau Kinai tikina, kad šie automobiliai bus konkurencingi ne tik Azijoje, bet ir Europoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Qoros“ pagrindiniai akcininkai – kinų bendrovė „Chery“ ir Izraelio kompanija „Israel Corporation“. „Qoros“ atstovai tikina, kad jų gaminami automobiliai bus patys kokybiškiausi iš visų kada nors gamintų Kinijoje. Būtent todėl kompanijos įkūrėjai dėl detalių tiekimo susitarė su žinomais pasaulio gamintojais. Į „Ooros“ automobilius bus montuojamos „Magna Steyr“, „Valeo“, „Bosch“, „Continental“ dalys ir net „Microsoft“ komponentai. Pabrėžiama, kad „Qoros“ vadovais dirbs žmonės, anksčiau vadovavę „Jaguar“, „Volkswagen“ ir „BMW“ padaliniams.

REKLAMA

Ženevos automobilių salone bus pristatyta nauja automobilių markė „Qoros“. (nuotr. Gamintojo)Ženevos automobilių salone bus pristatyta nauja automobilių markė „Qoros“. (nuotr. Gamintojo)

„Qoros“ automobilių pardavimai Azijoje prasidės kitų metų balandį, na o 2013 metų antroje pusėje šie automobiliai atsiras ir Europoje. Čia kinai taikysis į jaunus žmones, kuriems turėtų imponuoti neįprastas automobilių dizainas ir salyginai nedidelė kaina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų