REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mobiliojo ryšio bendrovė „Omnitel“ šiandien pradeda prekiauti „Apple“ išmaniaisiais telefonais „iPhone 5“.

REKLAMA
REKLAMA

„iPhone 5“ 16 GB modelis „Omnitel“ salonuose kainuoja 2699 Lt, 64 GB modelis – 3299 Lt, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Taip pat bendrovė pranešė naujas ankstesnių „iPhone“ modelių kainas. „iPhone 4S“ nuo šiandien kainuoja 2099 Lt, o „iPhone 4“ – 1399 Lt, sakoma bendrovės pranešime.

„Omnitel“ klientai, pasirinkę mokėjimo planą „iTalk3“, kurio mėnesinis mokestis yra 259 Lt, „iPhone 5“ 16 GB modelį galės įsigyti už 189 Lt.  „Apple“ išmaniųjų telefonų kaina, renkantis „iTalk“ mokėjimo planus, nurodyta lentelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„iTalk“ (nuotr. Gamintojo)„iTalk“ (nuotr. Gamintojo)

Pasak „Omnitel“ prezidento Antano Zabulio, susidomėjimas naujuoju „iPhone 5“ Lietuvoje didžiulis. „Džiaugiamės, kad „Omnitel“ klientai pirmieji mūsų šalyje gali išbandyti naujausias „iPhone 5“ funkcijas, naršyti juo ir žiūrėti vaizdo transliacijas išnaudodami „Omnitel“ tinklo aprėptį ir greitį“, – sakė jis.

Naujasis „iPhone 5“ yra ploniausias ir lengviausias iš visų „iPhone“ telefonų, jis turi naują 4 colių „Retina“ ekraną, „Apple“ sukurtą galingą A6 procesorių, ypač greitą bevielę technologiją ir dar ilgiau veikiančią bateriją. „iPhone 5“ įdiegta „iOS 6“ operacinė sistema, apimanti daugiau nei 200 naujų funkcijų, tokių kaip nauja „Apple“ žemėlapių sistema ir „turn-by-turn“ navigacija, integruotas „Facebook“, „Passbook“ programėlė ir  dar daugiau „Siri“ galimybių bei kalbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų