REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnius, rugpjūčio 30 d. – „Danske“ banko Vilniaus maratonas kviečia prie didžiausios bėgimo šventės prisijungti po vasaros atostogų pailsėjusius moksleivius, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas jų turi unikalią galimybę dalyvauti pirmą kartą organizuojamoje „Mokyklų bėgimo“ rungtyje ir laimėti savo mokyklai grupės „G&G Sindikatas“ koncertą. Laimėjimas atiteks vienai iš mokyklų, kuri suburs ir užregistruos ne mažesnę kaip 15 mokinių komandą bei šauniausiai pasirodys 4,2 km bėgimo rungtyje. Kiekvienai mokyklai ar klasei gali atstovauti neribotas komandų skaičius.

REKLAMA

„Jau keletą metų maratono komandinio bėgimo rungtyse dalyvauja verslo įmonių, šeimų bei draugų suburtos komandos. Dabar prie šio būrio prisijungs kūrybingas bei aktyvų gyvenimo būdą propaguojantis Lietuvos jaunimas. Esame dėkingi „G&G Sindikatas“ nariams, kurie prisidėjo prie idėjos skatinti moksleivius vienytis ir garsinti savo mokyklos vardą Vilniaus maratono trasoje“, – sakė Darius Mikulis, Všį „Tarptautinis maratonas“ direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Viskas, ką reikia padaryti norint laimėti „G&G Sindikatas“ koncertą savo mokyklai, tai suburti ir nemokamai užregistruoti ne mažesnę nei 15 moksleivių komandą. Komandos nariai turės bėgti Rimi šeimos bėgime 4,2 km distanciją ir pademonstruoti savo šaunumą. Komandų pasirodymas bus fiksuojamas, o vėliau talpinamas Vilniaus maratono „Facebook“ puslapyje, kur vyks balsavimas. Laimėtojus rinks „Facebook“ skaitytojai  bei „G&G Sindikatas“ grupės nariai.

D. Mikulio teigimu, „Mokyklų bėgimas“ bus ne tik sporto rungtis, bet ir galimybė išsiskirti originaliomis idėjomis. Jaunatviškas maksimalizmas bei noras nugalėti turėtų įkvėpti moksleivius bei suteikti renginiui dar daugiau spalvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 9 d. senamiesčio gatvėse vyksiančio kasmetinio „Danske“ banko Vilniaus maratono dalyviai kviečiami varžytis Rimi šeimos bėgime 4,2 km, taip pat „Lietuvos pašto“ estafetės, ketvirčio maratono, maratono (42 km 195 m) ir pusės maratono (21 km 98 m) rungtyse.  Be to, sporto šventėje laukiami ir miestiečiai su mažiausiomis atžalomis. Pastaruosius pakvies UNICEF vardo 1 km distancijos bėgimas, o tėvai su vaikais galės smagiai parungtyniauti 1 km vežimėlių bėgime. Į Unicef vaikų bėgimą kviečiame registruotis www.unicef.lt. Registracija į vaikų ir vežimėlių bėgimus nemokama.

Į visas „Danske“ banko Vilniaus maratono rungtis būtina išankstinė registracija. Registruotis bei informaciją apie maratoną surasti galima svetainėje www.vilniausmaratonas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų