REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų portalo Balsas.lt redakciją pasiekė skaitytojo nuotrauka, kurioje jis užfiksavęs gana neįprastą savo turiniu skelbimą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors nuotraukos autoriui ši, kaip paaiškėjo netrukus, po socialinį tinklą „Facebook“ sparčiai plintanti nuotrauka priminė pokštą, tačiau paaiškėjo, kad taip toli gražu nėra.

REKLAMA

Pateikiame netaisytą skelbimo turinį: „Parduodu veislinga ožy, rudas (panašus į elnį), ramus, stambus.“

Balsas.lt susisiekė nurodytu telefono numeriu. Atsiliepusi pusamžė moteris patvirtino, kad veislingas ožys dar neparduotas:

„Taip, iki šiol dar nepardavėme. Daug kas skambino, bet jiems kaina pasirodė per didelė. Iš pradžių prašėme 350 litų, bet dabar sutiktume parduoti ir už 150 ar net 100 litų. Žinote, būna tie ožiai plaukuoti, o šis itin trumpo plauko. Ragai labai gražūs. Jis labai panašus į elnią.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigė net papykusi ant savo vyro, kad šis užsikėlė per didelę kainą. Mat iš pradžių skambinę žmonės tikrai būtų nupirkę ožį, jei tik kaina būtų bent šiek tiek mažesnė.

Varnių seniūnijoje, Gintalų kaime gyvenanti moteris pasakojo, kad ožį parduoda, nes neturi daugiau galimybių jį auginti: „O papjauti gaila, todėl jau geriau parduoti tiems, kurie vos 2,5 metų gyvulėlį dar paaugins.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų