REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gandai apie „Renault“ ketinimus atgaivinti legendinį sportinį automobilį itin garsiai pradėjo sklisti po to, kai Prancūzijos automobilių gamintojas pristatė efektingai atrodantį prototipą, tačiau panašu, kad „Alpine A110“ pamaina neliks vien tik neįgyvendintas futuristinis projektas. Kompanijos vykdomasis direktorius Carlosas Tavaresas neseniai užsiminė, kad „Renault“ derasi su kitu automobilių gamintoju dėl galimybės naująjį modelį gamybai ruošti bendromis pajėgomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo britų automobilių žurnalas „Autocar“, nors tikslesnės informacijos kompanijos atstovai nepateikia, neoficialiais duomenimis naujasis modelis gali būti gaminamas ant „Nissan“ arba „Mercedes-Benz“ platformos. Sprendimas dėl bendradarbiavimo turėtų būti priimtas iki metų pabaigos.

REKLAMA

„Mes aiškiai suprantame, kad norint sukonstruoti puikų automobilį, o tik toks ir turi būti „Alpine“, mes turime pasidalinti su kuo nors projekto išlaidų naštą. Šiuo metu aš dirbu ties šiuo klausimu, tačiau kol kas pernelyg anksti pasakyti, ar mūsų dialogas bus sėkmingas“, ‒ cituoja C. Tavareso žodžius „Autocar“.

Jei susitarimas visgi bus pasiektas, A110 įpėdinis serijinei gamybai turėtų būti paruoštas per trejus-penkerius metus, o kaina sieks maždaug 56 tūkst. eurų (193 tūkst. litų).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų