REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors gegužės mėnesį Kauno miesto savivaldybė įvykdyti biudžeto planui stokojo 2,32 mln. litų mokesčių, pajamų ir sandorių lėšų, tačiau nuo metų pradžios iki vasarai prasidedant tekusi plano dalis beveik įvykdyta - trūko tik 678 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

O tai, anot Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko, nuteikia labai viltingai. Tikimasi, kad po ilgokai užsitęsusios pertraukos, kai metai baigdavosi savivaldybės biudžete turint kelių ar net keliasdešimties milijonų litų deficitą, pagaliau atėjo laikas pliuso ženklui, – pavyks surinkti ir neplanuotų pajamų. Todėl bus galima pinigų skirti tiems projektams, kuriems lėšų poreikis buvo didesnis, nei faktiškai jų dėl sunkmečio biudžetas galėjo duoti.

Anot Kauno miesto savivaldybės administracijos apskaitos skyriaus vyriausiosios specialistės Vaidos Matulaitienės, per praėjusį mėnesį Kauno miesto savivaldybė gavo 17,26 mln. litų dotacijų daugiau nei planuota (174,2 proc.). Nuo metų pradžios iki birželio miesto piniginę pasiekė 116,38 mln. litų dotacijų (124,9 proc.). Tad skaičiuojant drauge su jomis, tiek gegužės mėnesio, tiek penkių šių metų mėnesių miesto savivaldybės biudžeto pajamų planai buvo ne tik įvykdyti, bet ir viršyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų