REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Opel" vėl plečia „Astra" modelių gamą ją papildydami nauju sportišku ir stilingu sedanu. Birželį prasidedant prekybai, pirmieji pirkėjai naująjį „Astra“ sedaną gali rinktis su vienu iš 7 variklių: keturi benzininiai agregatai (nuo 74 kW/100 AG iki 132 kW/180 AG), kurių trys gali būti montuojami su 6 laipsnių automatine pavarų dėže, ir trys dyzeliniai varikliai (nuo 70 kW/95 AG iki 96 kW/130 AG). Dviejų itin ekonomiškų „Astra“ 1,7 CDTI „ecoFlex“ nočbekų su „Start/Stop“ įranga bei kitomis ekonomiškumą gerinančiomis funkcijomis, varikliai išvysto 81 kW/110 AG arba 96 kW/130 AG, ir 100 km sunaudoja nuo 3,7 l dyzelino.  Anglies dvideginio tarša tesiekia 99 g/km. Nepaisant gausaus variklių pasirinkimo, kitų metų pradžioje keturių durų „Astra“ bus galima įsigyti ir su nauju efektyviu „SIDI ECOTEC“ keturių cilindrų benzininiu, 1,6 l darbinio tūrio varikliu su turbina ir tiesiogine degalų įpurškimo sistema.

REKLAMA
REKLAMA

„Sportiškas ir elegantiškas „Astra" sedano dizainas pagyvina keturių durų kompaktinių automobilių klasės sedanų rinką. Kaip ir visi mūsų „Astra“ modeliai sukonstruoti Riuselsheimo gamykloje, šis siūlo klientams pažangias technologijas bei aukštą, jau pripažintą kokybę,“ – sako Karlas-Friedrichas Stracke, „Opel“ generalinis direktorius. „Naujas „Astra“ nočbekas yra reikšminga mūsų produktų plėtros strategijos dalis. Jis stilingas ir yra pigesnė alternatyva vidutinio dydžio keturių durų automobilių pirkėjams. Mes esame įsitikinę jo populiarumu Vakarų Europoje bei tikimės, kad jis užkariaus didelę rinkos dalį tokiose šalyse kaip Rusija ir Turkija, kuriose tradiciškai paklausą turi kompaktiniai automobiliai su atskiru bagažo skyriumi.“

REKLAMA

„Opel“ pristatė „Astra“ su sedano tipo kėbulu. (nuotr. Gamintojo)„Opel“ pristatė „Astra“ su sedano tipo kėbulu. (nuotr. Gamintojo)

Pažangios technologijos kompaktinių sedanų klasėje

Sportiškas ir elegantiškas dizainas, tipinė „Astra" kokybė ir daugybė naujų technologijų - kai kurios išskirtinės, neįprastos šiam segmentui – toks automobilis skirtas pirkėjams turintiems didelių lūkesčių. Adaptyvinė žibintų AFL+ sistema su „bi-xenon“ žibintais ir daugybe įmantrių apšvietimo funkcijų, tokių kaip lenkimo, papildomo apšvietimo posūkiuose, ilgųjų šviesų žibintų su automatiniu įjungimu ar išjungimu funkcijomis didina saugą.

REKLAMA
REKLAMA

„Opel“ pristatė „Astra“ su sedano tipo kėbulu. (nuotr. Gamintojo)„Opel“ pristatė „Astra“ su sedano tipo kėbulu. (nuotr. Gamintojo)

Adaptyvinė „FlexRide“ važiuoklės sistema, kuri automatiškai reguliuoja amortizatorių darbą atsižvelgiant į vairavimo sąlygas bei leidžia vairuotojui rinktis tris skirtingus važiavimo režimus – kasdienį „Standard“, komfortišką „Tour“ ir sportišką „Sport“. Ergonominės vairuotojo ir priekinio keleivio sėdynės sertifikuotos Vokietijos stuburo ligų gydytojų asociacijos (AGR – „Aktion Gesunder Rücken e.V.").

Keletas informacinės pramoginės sistemos patobulinimų keliones paverčia patogesnėmis ir saugesnėmis. Navigacijos sistema „Navi 900“ turi daugiau nei 30 Europos šalių žemėlapius bei skaitmeninį kelionės vedlį SD kortelėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų