REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos vienintelės 37-ojo turo rungtynės, kuriose susitiko Londono „Arsenal“ ir „Norwich City“ komandos. Namų stadione rungtyniavę „kanonieriai“ ne tik nesugebėjo įveikti lygos vidutiniokų, bet ir ilgą laiką atsilikinėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Nors pirmieji pasižymėjo būtent „Arsenal“ futbolininkai, kai vos 2-ąją pirmojo kėlinio minutę Johną Ruddy „nuginklavo“ Yossi Benayounas , 12-ąją minutę „status-quo“ atstatė airis Wesley Hoolahanas. Dar po 15-os minučių įvartį pelnė ir savo komandą į priekį išvedė „Norwich City“ žvaigždė Grantas Holtas, kuriam tai buvo jau 13-asis įvartis šį sezoną. „Emirates“ stadiono šeimininkai rezultatą išlyginti ir persverti sugebėjo tik antrojo kėlinio viduryje, kai 72 ir 80 minutėmis sužibėjo „Arsenal“ puolėjas Robinas Van Persie. Tačiau ir tai dar nebuvo pabaiga: 85-ąją minutę po Jonathano Howsono perdavimo pasižymėjo Steve'as Morisonas ir rezultatas tapo lygus 3:3. Per likusį laiką Arseno Wengero auklėtiniai pasižymėti nebespėjo ir turėjo tenkintis vos vienu iškovotu tašku.

REKLAMA

„Arsenal“ ir „Norwich City“ lygiosios „Totteham Hotspur“ ir „Newcastle United“ klubams suteikė šansą kovoti dėl trečiosios Anglijos „Premier“ lygos pozicijos, mat šios savųjų 37-ojo turo rungtynių dar nežaidė, o nuo „kanonierių“ atsilieka vos dviem taškais. Turint galvoje, kad iš viso žaidžiami 38 turai, „Arsenal“ tikrai negali būti ramus dėl dabartinės savo padėties turnyrinėje lentelėje.

„Arsenal“ 3 - 3 „Norwich City“

2' [1 - 0] Y. Benayoun, 12' [1 - 1] W. Hoolahan, 27' [1 - 2] G. Holt, 72' [2 - 2] R.v. Persie, 80' [3 - 2] R.v. Persie, 85' [3 - 3] S. Morison

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų