REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po vakar pergalingai pasibaigusių UEFA Čempionų lygos atsakomųjų pusfinalio rungtynių, kuriose „Bayern“ po dramatiškos baudinių serijos įveikė Madrido „Real“ futbolininkus, „Bayern“ saugas Arjenas Robbenas didžiavosi savo komandos žaidimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, po to ką čia pasiekėme, galime savimi didžiuotis. Vienu metu pralaiminėjome 2:0, o buvo prabėgę vos 14 minučių, tačiau mes sugebėjome atsitiesti ir nusipelnėme vietos finale, - teigė olandas - tai buvo puikus pasirodymas, mes sužaidėme gerai ir galiu tik pasveikinti savo komandą ir jos gerbėjus.“

REKLAMA

Kiek anksčiau rašėme, kad Miuncheno „Bayern“ tapo pirmąja komanda Čempionų lygos istorijoje, kuri finalą žais savo namų arenoje. Būsimų varžovų „Chelsea“ gretose kadaise pats rungtyniavęs A.Robbenas pripažino, kad jis ir jo komandos draugai svarbių rungtynių metu dėl to jausis gerokai užtikrinčiau.

„Chelsea“ klube patyriau daug nuostabių akimirkų ir labai džiaugiuosi, kad jie pateko į finalą. Mačiau jų rungtynes su „Barcelona“ ir išvydau tikrai gerą gynybą. Jie tarsi „priparkavo autobusą“ tiesiog savo baudos aikštelėje!, - varžovų gynyba žavėjosi vienas „Bayern“ lyderių - kalbant apie finalą, jį žaisti namuose yra tiesiog nuostabu."

REKLAMA
REKLAMA

A.Robbeno komandos draugas Bastianas Schweinsteigeris ragino savo komandos draugus „neužmigti ant laurų“ ir suprasti, kad „Chelsea“ įveikė geriausią pasaulyje komandą.

„Mes esame labai patenkinti savo pasiekimu rungtynėse su “Real„, tačiau nuėjus taip toli nebėra kur trauktis - privalome laimėti ir negalime nuvertinti “Chelsea„ futbolininkų, kad ir esame laikomi favoritais“, - sakė Vokietijos rinktinės futbolininkas.

Kogero, laukiamiausias artėjančio mėnesio mačas - Čempionų lygos finalas tarp Londono „Chelsea“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipų - įvyks gegužės 19 dieną, Miunchene, „Allianz“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

S. Ramoso nepataikytas 11 m baudinys priminė seną istoriją

„Bayern“ po baudinių serijos parklupdė „Real“ ir pateko į Čempionų lygos finalą

J. Heynckes: stebuklingas vakaras – nusipelnėme būti finale

„Bayern“ herojus M. Neueris: nepaprastai norėjau atremti tuos baudinius

J. Mourinho: toks gyvenimas – net ir geriausieji klysta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų