REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pergalės UEFA čempionų lygos pusfinalyje Miuncheno „Bayern“ strategas Juppas Heynckes gyrė komandos gynėjų ir vartininko Manuelio Neuerio fantastišką darbą bei kalbėjo apie istorinį momentą.

REKLAMA
REKLAMA

„Stebuklingas vakaras. Per pirmąsias 15 minučių turėjome problemų, tačiau po to mano komanda perėmė kontrolę ir dominavo visas rungtynes. Įspūdingas mačas ir nepaprasta pergalė. Žaidėjai labai norėjo patekti į finalą. Džiaugiuosi už juos ir sirgalius. Manuelis Neueris buvo fantastiškas“, - džiūgavo J. Heynckes.

REKLAMA

Anot trenerio, jau prieš rungtynes visi žinojo, kad norėdami užsitikrinti pergalę jie turės pelnyti įvartį. Dar įspūdingiau, kad vokiečių ekipai pavyko įveikti komandą, kuri savaitgalį parklupdė „Barcelona“ futbolininkus Ispanijos čempionate.

„Prieš pertrauką atlikome gerą darbą puldami, tačiau gynybos organizacija šlubavo. Tai buvo pavojinga žaidžiant su „Real“, kuris turi net keletą aukščiausios klasės puolėjų. Per pertrauką apie tai kalbėjau su vaikinais ir antroje dvikovos pusėje viskas vyko taip, kaip planavome. Nusipelnėme būti finale“, - tvirtino strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, Davidas Alaba, Luizas Gustavo ir Holgeris Badstuberis atliko puikų darbą ir išties gaila, kad pastarasis turės praleisti finalą dėl geltonųjų kortelių.

„Kalbėjau su juo drabužinėje ir jis išties dėl to labai liūdėjo. Tačiau „Chelsea“ bus taip pat bet keturių pagrindinių žaidėjų. Taigi abi komandos šiek tiek nukentėjo. Pats svarbiausias dalykas dabar – pasiekėme finalą. Tai istorinis momentas. Dėl to verta pakelti ir taurę raudonojo vyno“, - juokėsi J. Heynckes.

Londono „Chelsea“ prieš Miuncheno „Bayern“ - toks bus šių metų UEFA Čempionų lygos finalas. Atsakomosiose  turnyro pusfinalio rungtynėse Madrido „Real“ įveikė Miuncheno „Bayern“ 2-1, bet dviejų rungtynių rezultatas laimėtojų neišaiškino. 11 metrų baudinių serijoje tikslesni buvo vokiečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų