REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuolatinis seksas su nepilnametėmis ir neregėto masto korupcija – Nursultano Nazarbajevo kasdienybė. Apie tai papasakojo viską savo akimis matęs buvęs Kazachstano prezidento žentas, rašoma kompromat.ru.

Nuolatinis seksas su nepilnametėmis ir neregėto masto korupcija – Nursultano Nazarbajevo kasdienybė. Apie tai papasakojo viską savo akimis matęs buvęs Kazachstano prezidento žentas, rašoma kompromat.ru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesos monopolis

Rachatas Alijevas Kazachstaną atsisako vadinto demokratine valstybe. Pasak jo, šalyje viskas vyksta ne pagal demokratinius principus. Prezidentas N. Nazarbejavas yra įtvirtinęs savo tiesos monopolį. Niekas nedrįsta kalbėti apie šalies vadovo asmeninį gyvenimą, todėl pažvelgti į jį iš arčiau yra praktiškai neįmanoma. „Pas mus viskas ne taip, kaip yra civilizuotose, teisinėse valstybėse“, – patikina R. Alijevas.

REKLAMA

R. Alijevas – bene vienintelis patikimas šaltinis, galintis papasakoti apie N. Nazarbajevo ir jo artimiausios aplinkos gyvenimą. Informaciją apie prezidentas R. Alijevas gauna iki šiol. Šis žmogus, buvęs N. Nazarbajevo žentas ir šalies ambasadorius Austrijoje, šiuo metu slaptosi užsienyje – pačiame Kazachstane už pasakojimus apie prezidentą ir jo šeimą gresia baudžiamoji atsakomybė.

Atsikratė žmonos

S. Alpysovna Nazarbajeva ir N. Nazarbajevas (nuotr. blogspot.com)S. Alpysovna Nazarbajeva ir N. Nazarbajevas (nuotr. blogspot.com)

Pasak R. Alijevo, buvusi N. Nazarbajevo žmona Sara Alpysovna turėjo didelę įtaką savo vyrui. Pavyzdžiui, ji nuolatos priešinosi jo asmenybės kultui: paminklams, gatvių pavadinimams ir taip toliau. Dėl šios ir kitų priežasčių ilgametis Kazachstano vadovas nusprendė „atsikratyti“ savo žmonos. Po išsiskyrimo N. Nazarbajevas liepė pašalinti S. Alpysovną iš valstybinių registrų, uždraudė rodyti ją per televiziją ir apskritai apie ją kalbėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vietoje senosios žmonos N. Nazarbajevui buvo specialiai parinkta nauja, jauna. Po ilgos atrankos ir dirbtinai prilipdyto Mis Kazachstanas titulo ja tapo Asel Isabajeva. Tačiau ji yra anaiptol ne vienintelė prezidento moteris. Kaip teigia R. Alijevas, N. Nazarbajevas mėgsta smagintis su daugybe moterų: „Tai buvo ir dainininkės, ir aktorės, ir daugybė kitų.“ Pasak buvusio N. Nazarbajevo žento, ypatingą aistrą prezidentas ir jo aplinka jaučia 16-18 metų mergaitėms.

N. Nazarbajevas ir A. Isabajeva (nuotr. blogspot.com)N. Nazarbajevas ir A. Isabajeva (nuotr. blogspot.com)

Turi silpnybių

Nepaisant to, kad N. Nazarbajevas viešojoje erdvėje save pateikia kaip griežtą ir ryžtingą asmenybę, R. Alijevas teigia, kad prezidentas turi daugybę silpnybių: „Mačiau ji skirtingose situacijose, netgi drebantį iš baimės. Jis turi daug silpnybių, tačiau viešai jų niekada nedemonstruoja.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

N. Nazarbajevas (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)N. Nazarbajevas (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Pasak R. Alijevo, Kazachstano prezidentas ir toliau kraunasi milžiniškus turtus. Didžiuliai pinigų srautai keliauja į "ofšorus", jo pinigai slepiami ir Singapūre, Honkonge, Abu Dabyje: „Jis yra turtingiausias Kazachstano žmogus, turintis potencialą tapti ir turtingiausiu pasaulio žmogumi, jei dar išsilaikys valdžioje. Tačiau aš manau, kad jo režimo dienos suskaičiuotos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų