REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors I. Stonkuvienė ištekėjo visai neseniai, kartais jai labai norisi kiek paauklėti vyrą Mantą. „Taburetė ir smūgis, man tai kažkuo siejasi“, - ironizavo aktorė. Humoras jai padeda ne tik darbe, bet ir kasdieniame gyvenime. Visai neseniai kartu su vyru ir draugais buvusi bare ji pateko į konfliktinę situaciją, kuri galėjo baigtis nežinia kaip. Tačiau pakako vienos moters frazės, kad tvyrojusi įtampa išsisklaidytų. Kokie šie stebuklingi žodžiai – sužinosite pirmadienį BTV laidoje „Užkalnio 5“.

REKLAMA
REKLAMA

I. Stonkuvienė su Andriumi Užkalniu taip pat diskutuos apie žinomų žmonių skandalus. Kartais smurtas tampa dar viena priemone reklamai. Galbūt visuomenei Indrė su Mantu ne visada atrodo labai įdomūs, nes yra pernelyg teigiami? Kur yra ta riba, kai juokauti nebegalima?

REKLAMA

Laidoje taip pat dalyvaus aktorė Larisa Kalpokaitė, atvirai papasakosianti savo skaudžią istoriją. Smurtas jai – tikrai nejuokinga tema. Ypač po to, kai dar vaikystėje pačiai teko jį patirti. Kai mokykloje ją visiems matant sumušė klasiokas, ji niekur nerado užuovėjos. Net mokyklos direktorė paklausė ne kaip ji jaučiasi, o kodėl ji esą berniuką pravardžiavusi, nors ji tikrai to nedarė. „Iki šiol pamenu tą pažeminimo ir bejėgiškumo jausmą“, - graudinosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su L. Kalpokaite su Andriumi Užkalniu apie smurtą diskutavo ir Vilniaus miesto motinos ir vaiko pensiono direktorė Nijolė Dirsienė. Kasdien su smurtą patyrusiomis moterimis dirbanti moteris papasakos, kad su tokia situacija susiduria tikrai ne tik asocialios šeimos – prieš moteris ranką pakelia ir labai įtakingi vyrai, o jį patiriančios moterys renkasi tylėti, o ne ginti save.

„Užkalnio 5“ – pirmadienį 19 val. per BTV.

I. Stonkuvienė (nuotr. Organizatorių)I. Stonkuvienė (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų