REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kandidatas į Rusijos prezidento postą Vladimiras Putinas, šiuo metu vis dar einantis ministro pirmininko pareigas, turi sąskaitas 10 bankų, kuriuose iš viso yra 5 milijonai 722 tūkstančiai ir 551,7 rublio. Šiuos duomenis paviešino Centrinė rinkiminė komisija. Pasak statistikos, per pastaruosius penkerius metus Putinas iš algos, palūkanų ir karininko pensijos gavo 17,7 milijono rublių pajamų.

REKLAMA
REKLAMA

Putinas taip pat disponuoja butu Sankt Peterburge, kurio plotą sudaro 77,7 kvadratiniai metrai ir 1500 kvadratinių metrų dydžio žemės sklypu Maskvos srityje. V. Putinas rinkiminei komisijai taip pat deklaravo garažą Sankt Peterburge, o taip pat valstybės jam suteiktą butą bei dar vieną garažą.

REKLAMA

Pasak oficialių dokumentų, Putinas taip pat turi tris automobilius: du „GAZ“ ir viena „Niva“, o taip viena priekaba. Premjerui priklauso ir 230 banko „Sankt Peterburg“ akcijų. Na o Putino žmona Liudmila savo banko sąskaitose iš viso turi 8,3 milijonus rublių.

Putinas tapo pirmuoju oficialiai registruotu kandidatu į Rusijos prezidento postą. Rinkimai vyks 2012 metų kovo 4 dieną, praneša Lenta.ru.

Taip pat skaitykite:

V. Putinas tiesioginiame eteryje atsakė į intriguojančius klausimus

Kodėl M. Prochorovas nebijo mesti iššūkio V. Putinui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų