REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis kostiumas – gal ir ne pati baisiausia apranga, kokią galite išsirinkti Helovino vakarėliui, bet jo kaina tikrai gali išgąsdinti.

REKLAMA
REKLAMA

Neįprastą lankstų kostiumą, primenantį spyruokliuojantį žaislą, galite įsigyti už 1 milijoną JAV dolerių. Tai –  bene brangiausias iki šiol sukurtas Helovino kostiumas, rašo Dailymai.co.uk.  Jis šiuo metu yra parduodamas internetinėje „eBay“ parduotuvėje, su ženkleliu „Pirk dabar“ (angl. Buy it Now). Skelbiama, kad 10 proc. jo kainos bus paaukota Amerikos vėžio asociacijai.

REKLAMA

„Vieno dydžio kostiumas, tinkantis daugeliui suaugusiųjų“ pirkėjui būtų pristatytas nemokamai.

Kartu su kostiumu naujasis savininkas gautų teisę penkerius metus jį naudoti sceniniams pasirodymams visame pasaulyje, o likusį gyvenimą – rengtis per Heloviną ir privačius vakarėlius.

Kostiumas, kaip skelbiama, šiuo metu yra saugomas Floridoje. Jis, kaip ir klasikinis devintajame dešimtmetyje sukurtas žaislas, nuspalvintas ryškiomis pereinančiomis spalvomis.

Nėra žinoma, ar prabangųjį kostiumą įsigijusiam pirkėjui būtų suteikta ir kokia nors instrukcija ar mokymai, kaip atlikti reklaminiame klipe nufilmuotus triukus:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų