REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien 21 val. Lietuvos laiku bendrovė „Apple“ Kupertino mieste Kalifornijoje (JAV) pradės „Let's Talk IPhone" pavadintą renginį, kurio metu pristatys naujus savo produktus.

REKLAMA
REKLAMA

Šis pristatymas išsiskirs tuo, kad pirmą kartą svarbias „Apple“ naujoves turėtų pristatyti Steve'ą Jobsą bendrovės vykdomojo direktoriaus poste pakeitęs Timas Cookas, skelbia „The Huffington Post". Manoma, kad renginyje bus pristatytas vienas ar net keli nauji „iPhone“ telefono modeliai – naujos kartos „iPhone 5„ ir pigesnis „iPhone 4S“ modelis, kurio mažmeninė kaina, kai kurių šaltinių teigimu, gali siekti vos 99 JAV dolerius.

REKLAMA

Taip pat manoma, kad „Let's Talk IPhone„ renginio metu bus pristatyta atnaujinta mobilioji operacinė sistema „iOS 5“, kurioje gali būti įdiegta geresnė valdymo balsu funkcija, ir ekrano dubliavimo galimybė, telefono ekrano vaizdą bevieliu ryšiu rodanti televizoriuje arba kompiuterio monitoriuje.

Apžvalgininkai atkreipia dėmesį, kad, skirtingai nei kitais atvejais, „Apple" atsisakė tiesioginės šio renginio transliacijos internetu, o tai esą gali reikšti, kad ilgai lauktas „iPhone 5“ vis tik nebus pristatytas, o vietoj jo bus parodyta atnaujintas „iPhone 4" modelis „iPhone 4S“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaip ar taip, spėlioti laiko lieka vis mažiau, o  nekantraujantys išgirsti „Apple“ naujienas gali sekti tiesioginius kelių IT leidinių pranešimus iš „Let's Talk IPhone" renginio. Nuotraukas ir tekstinius pranešimus internete žada skelbti CNET, „Engadget", ZDNet, „Gizmodo" ir kiti internetiniai  technologijų leidiniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų