REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos teisės vasaros mokykla išleido aštuntąją studentų laidą - sertifikatai įteikti 40 mokyklos dalyvių. Į 9 dienas trukusį kursą gilinosi studentai iš Vokietijos, Prancūzijos, Baltarusijos ir Lietuvos. Šiais metais buvo gvildenamas dalyvavimo sprendimų priėmimuose ES klausimas.

REKLAMA
REKLAMA

Unikalios Europos teisės vasaros mokyklos programa neleido nuobodžiauti nei lietuviams, nei svečiams iš užsienio. Bendrų seminarų metu buvo analizuojama Lietuvos, Vokietijos ir Prancūzijos teisinės sistemos, taip pat nagrinėti aktualūs Europos Sąjungos teisės klausimai.

REKLAMA

Ir šiais metais Europos teisės vasaros mokykla susilaukė nemenko ne tik studentų, bet ir dėstytojų susidomėjimo. Paskaitas įvairiomis teisinėmis temomis skaitė daugiau kaip kelios dešimtys žymių mokslininkų, tokie kaip prof. H. Kohl, prof. dr. P. Gilles, dr. O Seul, prof. S. Kerneis, VU Teisės fakulteto profesūra.

Jaunieji teisininkai turėjo puikią galimybę ne tik padiskutuoti rūpimomis teisinėmis temomis, bet ir susipažinti su Lietuva apsilankydami įdomiausiose Vilniaus ir Kauno vietose.

Europos teisės vasaros mokyklos iniciatoriai – Vilniaus universiteto Teisės fakultetas, Frankfurto prie Maino J. W. Goethe (Vokietija) bei Paryžiaus X-Nanterre universitetai. Visi Europos teisės vasaros mokyklos dalyviai gauna trijų aukštųjų mokyklų sertifikatus, kurie vertinami kaip papildoma rekomendacija įsidarbinant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų