• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Renault“ pardavinės savo elektromobilius Australijoje ir jau rado strateginį partnerį – „Better Place“ ir „Renault“ pranešė apie strateginę partnerystę Australijoje, kuri išplės tarptautinį kompanijų bendradarbiavimą, regionui pristačius pirmąjį pasaulyje visiems prieinamą nulinės emisijos automobilį su keičiama baterija.

REKLAMA
REKLAMA

Vykdydama šį susitarimą „Renault“ į Australiją importuos „Fluence Z.E.“, pirmą elektromobilį su keičiama baterija, o „Better Place“ pasirūpins elektromobilių įkrovimo tinklu ir paslaugomis, kurios užtikrins, kad automobiliai būtų patogesni ir prieinamesni rinkai.

REKLAMA

„Renault“ ir „Better Place“ pradės jungtinę rinkodaros kampaniją, parengsiančią rinką automobilio įvedimui 2012 m. Automobiliai į Australiją bus atvežti 2012 m. viduryje, pirmieji klientai juos galės įsigyti Kanberoje, vėliau automobiliai bus pradėti pardavinėti kitur. Klientai, iš „Renault“ įsigiję „Fluence Z.E.“, registruosis „Better Place“ narystės paketui, kuris bus pritaikytas jų vairavimo poreikiams.

REKLAMA
REKLAMA

Žadama plati infrastruktūra

„Better Place“, kurianti ir valdanti pirmąjį visiškai integruotą automobilių įkrovimo tinklą Australijoje, bus infrastruktūros tiekėja novatoriškam „Fluence Z.E.“. „Better Place“ pranešė apie savo planus pradėti diegti savo infrastruktūrą Kanberoje, Australijos sostinėje, jau 2011 m. gale, o vėliau įsikurti ir visoje šalyje. Iki 2013 m. „Better Place“ Australijoje sukurs didžiausią elektromobilių įkrovimo tinklą pasaulyje, kuris, tikimasi, aplenks esamus diegimo planus tokiose lyderiaujančių rinkų šalyse kaip JAV ir Kinija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Better Place“ narystė suteikia neribotą priėjimą prie baterijų, viešojo įkrovimo punktų tinklo ir baterijų keitimo punktų bei asmeninių įkrovimų vietų namuose arba darbe. Narystė taip pat suteikia elektros, 100 proc. gautos iš atsinaujinančių šaltinių, tiekimą, suasmenintą energijos valdymą ir navigacijos paslaugas per automobilį ir tinklo programinę įrangą bei 24 val. prieinamą klientų aptarnavimą ir palaikymą. Narystės paketas taip pat suteikia vairuotojams galimybę mokėti fiksuotą kainą už mobilumą, išlaisvindamas nuo nuolatinės kuro kainų kaitos.

REKLAMA

Nulinės emisijos mobilumas – „koziris“ Australijos miestams

„Renault“ ir „Better Place“ pirmiausia populiarina nulinės emisijos mobilumą mieste ir priemiesčiuose. Vienam Australijos namų ūkiui tenka vidutiniškai 2,7 automobilio, šalyje kiekvienais metais parduodamas milijonas naujų keleivinių ir lengvųjų komercinių automobilių. Vidutinės kuro sąnaudos yra 11 l/ 100 km, o vidutinis nuvažiuojamas atstumas – nuo 20 000 iki 25 000 km per metus. Australijoje vieno namų ūkio išleidžiama suma benzinui yra 45 proc. didesnė negu Prancūzijoje dėl didesnio nuvažiuojamo atstumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų