REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 9-ąją Palangos paplūdimyje turėjęs vykti įspūdingas grupės SEL koncertas atšaukiamas. Palangos savivaldybė antradienį nutarė neišduoti renginio organizatoriams leidimo rengti koncertą, taigi gerbėjai Skanalingojo Egidijaus Dragūno scenoje neišvys.

REKLAMA
REKLAMA

Toks spendimas buvo priimtas dėl itin nepriimtino dainininko elgesio per Kaune vykusią „Bike Show Millenium“ fiestą, kur jis necenzūriniais žodžiais išplūdo jo dalyvius ir visą Lietuvą bei svaidėsi mikrofonais. Be to, paaiškėjo, kad būsimas koncertas buvo reklamuojamas negavus Palangos savivaldybės leidimo.

REKLAMA

Vis dėlto jau pasigirdo kalbų, kad „Grand Show“ pavadintas renginys vis tiek įvyks, tik bus perkeltas į kitą vietą. Kur konkrečiai – kol kas nežinoma. Koncerto organizatoriai, kol dar nėra aiškios visos aplinkybės, situacijos nekomentuoja. Tačiau koncertą remiančios LNK televizijos atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius atskleidė, kad „ieškoma alternatyvų /.../greičiausiai bus pasirinkta kita renginio vieta, juolab, kad parduota nemažai bilietų“.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį prieš vidurnaktį Nidoje įsikūręs baras „Corona Beach Bar“ savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje paskelbė žinutę, kad „Palanga SEL nesulauks – Nida – Taip! Birželio 24 diena SEL koncertas. Bilietai „Tiketoje jau netrukus!!!“ Ar čia ir persikels Palangoje turėjęs vykti „Grand Show“, ar vyks su juo nesusijęs grupės koncertas, tiksliai neįvardinta, bet ši naujiena iškart sulaukė nemenko socialiniame tinkle prisiregistravusių internautų dėmesio.

Sel'o atstovė spaudai kol kas planų dėl koncerto rengimo Nidoje nekomentuoja, tik pasakė, kad šiuo metu vyksta derybos.

Taip pat skaitykite:

„Bike Show Millenium 2011“ koncerte E. Dragūnas pradėjo svaidytis mikrofonais

E. Dragūnas viešai atsiprašo už savo elgesį „Bike Show Millenium 2011“ koncerte

E. Dragūnas – Lietuvos skandalų karalius?

Chuliganiškas filantropas: E. Dragūno metamorfozės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų