REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klinika „Novoye zreniye“ Europoje žinoma kaip nepriekaištingą reputaciją turinti gydymo įstaiga, prieinamomis kainomis teikianti oftalmologinę pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau kaip šešiolika metų klinikos „Novoye zreniye“ gydytojai sėkmingai padeda pacientams džiaugtis puikiu regėjimu, taip pagerinant jų gyvenimo kokybę. Per visus klinikų „Novoye zreniye“ veiklos metus atlikta daigiau kaip 100 000 akių operacijų, trečdalis jų – pacientams iš užsienio, pavyzdžiui, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Skandinavijos, JAE piliečiams.

REKLAMA

Pacientus vilioja nepriekaištinga klinikos „Novoye zreniye“, kur už prieinamą kainą suteikiama oftalmologinė pagalba, reputacija.

Jau metus tokią galimybę turi ir vilniečiai. Pavyzdžiui, regėjimo korekcija lazeriu, atliekama pažangia vokiška naujausios kartos įranga, užtikrinant puikų rezultatą, kainuoja nuo 777 litų. Tai visiškai nauja kaina už korekciją lazeriu Lietuvoje. Be to, klinika „Novoye zreniye“ yra sudariusi sutartis su teritorinėmis Vilniaus ir Alytaus ligonių kasomis dėl kataraktos operacijos kompensavimo. Išsamesnę informaciją apie medicininių paslaugų kompensavimą galima rasti klinikos interneto svetainėje arba registratūroje. Klinikoje „Novoye zreniye“ teikiamos visos ambulatorinės oftalmologijos paslaugos įvairaus amžiaus žmonėms. Tai labai tiksli diagnostika (kiekvienam pacientui atliekami išsamūs regėjimo sistemos diagnostiniai tyrimai, kurie ne tik leidžia nustatyti refrakcijos ydas bei tiksliai įvardyti diagnozę, bet ir įsitikinti, kad nėra jokių kliūčių lazerinei korekcijai atlikti), regėjimo korekcija lazeriu, lazerinė bei dienos oftalmologijos chirurgija.

REKLAMA
REKLAMA

Lazerinė regėjimo korekcija yra viena dažniausiai atliekamų procedūrų šiuolaikinėje oftalmologijoje. Kiekvienais metais pasaulyje jų atliekama dešimtys milijonų. Taip pat naujos veiksmingos kataraktos, glaukomos ir tinklainės ligų gydymo technologijos, vaikų akių ligų gydymas ir daugelis kitų veiksmingų priemonių regėjimo problemų sprendimui.

Bene svarbiausias aspektas nepriekaištingam rezultatui pasiekti – tinkamai parinktas lazerinės regėjimo korekcijos metodas. Klinikų „Novoye zreniye“ specialistai viena efektyviausių ir saugiausių laiko eksimerinę-lazerinę korekciją  LASIK ir REIKZ metodais. Abu šie metodai, jų nuomone, padeda pasiekti nepriekaištingų lazerinės korekcijos rezultatų. Lazerinė regėjimo korekcija atliekama vidiniuose akies ragenos sluoksniuose ir leidžia pasiekti stabilų efektą bei, kiek įmanoma, maksimalų regėjimą pacientui. Pacientams, kuriems dėl ragenos storio atlikti regos korekciją lazeriu LASIK arba REIKZ metodais neįmanoma, rega koreguojama LASEK arba PRK metodais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kataraktos operacijos klinikose „Novoye Zreniye“ atliekamos fakoemulsifikacijos metodu. Aukščiausios klasės oftalmochirurgų meistriškumas, įrangos  tobulumas, implantuojamų lęšių bei eksploatacinių medžiagų kokybė – tai tie veiksniai, kurie užtikrina, kad operacija bus atlikta be skausmo, be siūlių, pasiekiant puikų rezultatą. Klinikose „Novoye Zreniye“ sukauptas didelis aukščiausios kokybės Didžiosios Britanijos „Rayner“ bei „Alcon“ gamintojų sulankstomų monofokalinių bei multifokalinių intraokulinių lęšių bankas. Pacientai, atvykę į kliniką, gali būti tikri, kad jiems neteks ilgai laukti jiems tinkamo lęšio.

REKLAMA

Klinikoje taikomos pažangiausios veiksmingos technologijos, naudojami naujausios kartos vokiški ir japoniški prietaisai, užtikrinantys aukščiausią kokybę ir saugumą. Klinikos vadovybė atnaujina ir keičia įrangą kartą per trejus metus.

Klinikoje „Novoye zreniye“ dirbantys specialistai turi didžiulę patirtį, jie nuolat kelia savo kvalifikaciją ir įsisavina naujausias metodikas geriausiose Japonijos, Vokietijos, JAV, Rusijos klinikose. Visi chirurgai sertifikuoti dirbti Europos Sąjungoje. Daugelis jų – medicinos mokslų daktarai arba rengiasi ginti disertacijas. Ilgametė gydytojų patirtis padeda užtikrinti puikų rezultatą.

REKLAMA

Tyrimai ir gydymas klinikoje vyksta nepriekaištingomis sąlygomis – geranoriškas personalo požiūris, jaukus interjeras ir šiltos arbatos puodelis padeda pacientui atsipalaiduoti ir pas gydytoją pasijusti kaip svečiuose pas gerus draugus. Puiki paciento nuotaika ir tiksli diagnozė – pirmas ir svarbiausias žingsnis visaverčio regėjimo link. Šiuolaikinė geriausia JAV, Europos ir Japonijos gamintojų diagnostinė įranga leidžia greitai ir tiksliai nustatyti kiekvieno paciento problemas, paskirti optimalų gydymo būdą.

Atvykę į kliniką „Novoye zreniye“ galite būti tikri, kad Jūsų akių sveikata – patikimose profesionalų rankose. Čia užtikrinamas aukščiausias diagnostikos tikslumas, stabilus rezultatas ir visiškas saugumas. Atminkite, kad žmogaus regėjimas – vertingiausias, tačiau labai trapus mechanizmas, kurį galima atkurti tik laiku kreipiantis į patyrusius specialistus.

Klinika „Novoye zreniye“ įsikūrusi pačiame Vilniaus senamiesčio centre. Pacientų patogumui įrengta nemokama saugoma automobilių stovėjimo aikštelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų