REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį šių metų ketvirtį „Renault“ grupės pajamos siekė 10,431 mln. eurų, t. y. buvo 15 proc. didesnės negu tuo pačiu laikotarpiu 2010 m.

REKLAMA
REKLAMA

- Grupės padavimai pirmąjį ketvirtį buvo rekordiniai: parduoti 692 607 vienetai transporto priemonių, t. y. 5,8 proc. daugiau negu per tą patį laikotarpį 2010 m. Tokius rezultatus daugiausiai lėmė rinkų, esančių už Europos ribų – Brazilijos, Turkijos ir Rusijos – augimas.

REKLAMA

- Grupės pardavimai už Europos ribų augo 26,6 proc. ir pasiekė 259 308 vienetų skaičių. Užimamos rinkos dalys augo Eurazijos bei Šiaurės ir Pietų Amerikos regionuose.

- Pajamos iš pagrindinės veiklos – automobilių – augo 15,3 proc

- Prancūzijos vyriausybės 2009 m. balandį suteiktos paskolos dalis buvo gražinta anksčiau negu sutarta sumokėjus dvi įmokas vasarį ir balandį.

- Buvo patvirtintas 2011 m. tikslas – 500 mln. eurų viršijantys grynųjų pinigų srautai  iš pagrindinės veiklos (automobilių).

„Renault“ pirmininkas ir generalinis direktorius Carlos Ghosn komentuodamas rezultatus teigė: „Pirmojo ketvirčio rezultatai yra geri, juos teigiamai įtakojo stipresnės rinkos ir geri mūsų pardavimai visame pasaulyje. Esamoje situacijoje mes sieksime amortizuoti pranašaujamą potencialių tiekimo apribojimų įtaką bei tvirtiname savo grynųjų pinigų srautų iš pagrindinės veiklos tikslą 2011 m.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų